adadur Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 235/40 - 60f ... ??? Pokaż mi to ... byle by to nie były haczjancza jakieś?
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 chyba tyle wydasz na bandaż żeby felgi owinąć , a nie opony
Buszek Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 to sa chyba firma avon bede wiedzial dokladnie jak koles zadzwoni powiedzial tylko ceny i ma sie dowiedziec, ale kumpel od niego bral i juz 2lata smiga bez problemu
dziadek Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Tak myslalem nad ta folia ale to trzeba w garazu zrobic sucho i sterylnie Toć tak samo jak i malował by ci ktoś to i folie też trza by było komuś zlecić
Buszek Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Tak myslalem nad ta folia ale to trzeba w garazu zrobic sucho i sterylnie Toć tak samo jak i malował by ci ktoś to i folie też trza by było komuś zlecić czytalem na necie troche o tym nie ma az takiego problemu z tym tylko powierzchnia musi byc bardzo czysta potrzebna ta suszara taka palnikowa chociaz i da rade dobra suszarka zrobic no i skalpel nie jest tak ciezko
kbibi Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 BUSZEK polecam Yokohama ADVAN Sport mam takie na swoich alu 18 tylko że w rozmiarze 215/45 i szerszych mi nie trzeba
Buszek Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 No wlasnie ja bym wolal ciensze i szersze ale lookne na nie
adadur Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 BUSZEK polecam Yokohama ADVAN Sport mam takie na swoich alu 18 tylko że w rozmiarze 215/45 i szerszych mi nie trzeba Krzysiu racja dobre są te oponki ale .... polecasz oponę za ponad 140 f kiedy Grzesiu rozmyśla o oponie za 60 f. No wlasnie ja bym wolal ciensze i szersze ale lookne na nie gdzie tu logika w tym zdaniu ... jakaś literówka chyba na 8" szerokości opona 235 wygląda ładnie a i też przyzwoicie chroni ranty felgi, 225 przez to że jest węższa to zarazem i niższa więc dwa powody by felgę słabiej osłaniać - odradzam fabryka zaleca jako zamiennik 235/40R18 bynajmniej jeśli chodzi o B6 & B7, B5 chyba tylko w RS4 przewidziany był rozmiar 18 ale teraz nie wiem jakie opony na nie.
kbibi Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Adaś daj spokój kogo jak kogo ale Buszka stać na takie oponki
dziadek Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 http://elblag24.pl/fakty-dnia-glos-ludu/jakosc-zimowych-paliw-w-elblagu
Buszek Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Adaś daj spokój kogo jak kogo ale Buszka stać na takie oponki blagam cie ostatecznie myslalem wziac na jakis czas uzywki 6-7mm michelin pilot sztuka
dziadek Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Widzieliście Pany jak goolge dodało w końcu konkretne zdjęcia satelitarne E-ga? Max zoom można zrobić i swoje autko nawet wypatrzeć
adadur Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Widziałem ... ale jakoś nie zwróciłem na to uwagi ... a ta lepsza "jakoś nie sięga kawałem za Pasłęk w stronę Miłakowa - bo nowa drogę S7 juz widać
GRazny Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 gdzie tu logika w tym zdaniu ... jakaś literówka chyba fabryka zaleca jako zamiennik 235/40R18 bynajmniej jeśli chodzi o B6 & B7, B5 chyba tylko w RS4 przewidziany był rozmiar 18 ale teraz nie wiem jakie opony na nie. dobra... to teraz konkurs... co jest w drugim zdaniu nie tak? [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 10:30_________________________________________________ Widzieliście Pany jak goolge dodało w końcu konkretne zdjęcia satelitarne E-ga? Max zoom można zrobić i swoje autko nawet wypatrzeć fajnie by wyglądała ta sfastyka na Komeńskiego gdyby nie to że 3 skrzydła szpitala szlag trafił [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 10:41_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230693.0 szkoda że mam swoje w miarę :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Pany zobaczcie gdzie to Kalinka na Pasłęckiej na wylocie z Elbląga oj chyba się trza tam przejechać
adadur Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Pany zobaczcie gdzie to Kalinka na Pasłęckiej na wylocie z Elbląga oj chyba się trza tam przejechać Auto za 1.000.000 Euro !!!!! http://www.lambo.com.pl/samochody/2000/reventon/index.php
bielik Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Niestety Lambo już pod ruską granicą. podobno tatuś rusek kupił to autko swojemu synkowi. to ma tylko 1.13m wysokości!!!! podobno koszt przejechanie 1km tym cudem to 100 zł. wliczając amortyzację, serwis, paliwo itp.
dziadek Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 A czyja to a4 na zdjęciu? :gwizdanie: http://www.portel.pl/artykul.php3?i=55236
Rekomendowane odpowiedzi