adadur Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Widzisz to Toyota wprowadziła globalną akcję serwisowa bo w stanach przed dywanik niby ktoś się zabił - widać Renaty nie stać na coś podobnego
cyprynia Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 witam kolegów. Wie ktoś z was gdzie w elblągu badź w okolicy ktoś zajmuje sie polerowanie szyb?? mam na przedniej szybie rysy powstałe od wycieraczek i chciałbym sie tego w jakis sposób pozbyć.
wiktorsam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kup sobie tlenek ceru na allegro, ale ten biały/szary, maszyna, dobrze zmoczyć szybę, filc i jedziesz . Tylko rób całą szybę równomiernie. Nie martw się o to że porobisz soczewki bo żeby cokolwiek było widać że w ogóle polerowałeś to trzeba kilka godzin jechać maszynowo . Czy ktoś w Elblągu robi - nie wiem.
cyprynia Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 no dzieki za podpowiedz.ale chciałbym się udać do jakiegoś warsztatu.mam tylko w jednym punkcie taki ślad aczkolwiek drażni oko. gdyby jednak ktoś wiedział gdzie w elblągu jest warsztat, który zajmuje sie takimi rzeczami będe wdzięczny za info.
bielik Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 na pewno odradzam "Fachowców" na Okrężnej. zwykłe partacze. wymieniałem u nich szybę i nie dość że mi dach porysowali przy odklejaniu przedniej szyby to jeszcze połamali i poszczerbili mi plastiki na podszybiu.:facepalm: omijaj ich szerokim łukiem.:thumbdown: nie wiem czy na pasłęckiej nie robią takich rzeczy. jak chcesz to mogę dać Ci numer bezpośredni do szefa.
adadur Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 witam kolegów.Wie ktoś z was gdzie w elblągu badź w okolicy ktoś zajmuje sie polerowanie szyb?? mam na przedniej szybie rysy powstałe od wycieraczek i chciałbym sie tego w jakis sposób pozbyć. Pewnie masz AC ... proponuje dokupić pakiet szyby po jakims czasie punktakiem ją uszkodzić i zgłosić z pakietu ... zniżki AC nie lecą wówczas. Tylko dobrze przeczytaj OWU AC odnośnie pakietu !...
bielik Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Adaś lewa tylna pozycja Ci nie świeci. Trza koniecznie wymienić
dziadek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Adaś dostałeś "Karnego kutasa" za stanie pod ścianą na naszym parkingu?
cyprynia Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 koledzy myślicie że w elblągu w zakładzie szklarskim MIŚ będą mieli no czy sprzedadzą tlenek ceru??
adadur Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Adaś lewa tylna pozycja Ci nie świeci. Trza koniecznie wymienić Wiem już przed świętami mi nie świeciła cała lewa strona ... ale to przez te zjebane ledy (co Grzesiu polecał ) robi mi na lewej stronie zwarcie). Dobrze że mi przypomniałes musze kupić te żarówki ... tym razem idę po całości Osram LED 4000 ps. no fajne masz te "czarne" towarzystwo w pracy ... Adaś dostałeś "Karnego kutasa" za stanie pod ścianą na naszym parkingu? A tak wiedziałem od razu że dostanę ... choć tam kurna nikomi nie przeszkadza auto jak stoi w poniedziąłki jest jakaś masakra nie ma gdzie auta postawić. Mało tego po pracy podejchałem pod dialog ... wlazłem z reklamacją na 12 minut a za szybką kwitek już od 8 minut wypisany. Całe szczęście mieli innego to od razu zagadałem i odpuścili. Potem wracając do domu gościu przyciachał by mi całą lewą stronę ... ... nie lubię poniedziałków... koledzy myślicie że w elblągu w zakładzie szklarskim MIŚ będą mieli no czy sprzedadzą tlenek ceru?? zobacz ile cię skasują ale przemyśl ten temat z pakietem szyby ... nowa to nowa, inna bajka
Patrykbor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dziadek widzę że macie darmowego neta w . Stoję niedaleko twojego osiedla
dziadek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 ja w domu nic nie znajduje kiedy ci podrzucić te rajtuzy?
bielik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 I racz nam dać Panie :banan::banan:
Patrykbor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 ja w domu nic nie znajduje kiedy ci podrzucić te rajtuzy? Możesz dzisiaj , nigdzie się. nIeruszam z domu bo niech e
bielik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jak podwoić cenę za Malucha? :grin:
adadur Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jak podwoić cenę za Malucha?:grin: W takim stanie jak na focie to nie mało by kosztował
Qruxat Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak podwoić cenę za Malucha?:grin: W takim stanie jak na focie to nie mało by kosztował Z jakiś 1.5k?
cyprynia Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 witam kolegów. czy ktoś z was słyszał o firmie klocków hamulcowych ABE badź słyszeliście jakieś opinie w ich temacie??
Rekomendowane odpowiedzi