Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jestem ciekaw jak to będzie na żywca wyglądać i jeździć . Możesz na pw ile se ceni ten felunek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 to bedzie bardzo dobrze wyglądało. moze być problem bo pewnie będzie jeździło jak taczka. na spocie buszek mówił ze odczuwa pewien dyskomfort na zawieszeniu 1BE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 no wiecie nasze drogi nie sa za ciekawe ale za to jak wyjedzie się na ekspresowa, wróć dobry asfalt to się kozak płynie a co do vaga kto posiada i pewnie na spot juz zarezerwowany a tak w tyg?? i jak to sie liczy w wynagrodzeniu na pw proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Vag-a ma tylko Adam vel adadur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Vag-a ma tylko Adam vel adadur vel uzdrowiciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Trzeba kupić klubowy kabelek tylko kto ma kasę na laptopa [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 20:25_________________________________________________A i jeszcze trza na korepetycje do Adama chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 z laptopem to no problemo bo moge zalatwic moja girl ma tylko ten vag kabelek i program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 A pożyczy na dwa dni laptopa jak będziesz chciał kabel [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 20:28_________________________________________________Kabel dużo nie kosztuje ale co z oprogramowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 to aż dwa dni trza majstrowac? lokajcie potrafi ktorys tak: http://www.smog.pl/wideo/24416/zobacz_jak_driftuje_siedmiolatek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 :blink: ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ciekawy ten filmik czy z majstrowaniem ;p ja tam z vagiem nigdy nie mialem doczynienia wiec adadur jak bedziesz to na pw napisz czy dalo by cos nawet w tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jak grzecznie poprosisz Adama to coś po majstruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 A pożyczy na dwa dni laptopa jak będziesz chciał kabel [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 20:28_________________________________________________Kabel dużo nie kosztuje ale co z oprogramowaniem Patryk - filmy i gry też drogie a wszyscy mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 :mysli: o tej godzinie ciężko z myśleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Mi się ta cholernie podoba: http://moto.allegro.pl/item559438637_felgi_alu_oryginal_audi_16_5x112_nowe_450zl.html a model B5 przyzwoicie ta felga odmładza: http://moto.allegro.pl/item562368637_4_alufelgi_ronal_orginal_audi_5x112_ladne_16.html i nie jest przesadnie droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Patryk... jaki masz aktualny czas zalogowania (lewy górny róg) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 z laptopem to no problemo bo moge zalatwic moja girl ma tylko ten vag kabelek i program mogę ci użyczyć kabelek i programik z którego sam korzystam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 z laptopem to no problemo bo moge zalatwic moja girl ma tylko ten vag kabelek i program mogę ci użyczyć kabelek i programik z którego sam korzystam :> no masz... i tak cicho siedzi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 chyba dogadam sie z vel adadur'em :> nie potrafie samemu zrobic tego wolal bym zeby ktos pokazal co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Adaś - zmień temat i pisz datę spotu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi