Patrykbor Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Zajadę jutro rano zapytam się w sklepie .To ma być smar bo widziałem jeszcze coś na zasadzie sylikonu i tez bialy u nas w firmie używają tego do smarowania rolet w ciężarówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 poczytaj na stronie wurtha biały smar w spreyu stały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 chłopcy to dzis moze byc niezla sesja fotograf z swinoujscia, ja biore aparat ze statywem i jeszcze zalatwilem fotografa z gda brachol przyjechal nakrece go to swoj sprzecik wezmie i ze mna wpadnie wiec czyscic furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 wczoraj myłem - starczy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A ja nie myje chyba chyba że jak nie będzie kolejek na hudropresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 kierownica przyszła... poduszka znaczy + 2szt. coś - jedno to pewnie moduł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 to kiedy rezamy :naughty: idę sprzątnąć autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 to kiedy rezamy :naughty: kurde... kafelki kuję bo się ludziskom ciepłej wody zamiast piecyków zachciało... a 3 lata temu łazienkę robiłem no ale zgadamy się... może za jakieś 2 tygodnie...[br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 14:43_________________________________________________ wczoraj myłem - starczy :> wyszedłem zapalić - patrzę a tu 5 placków na dachu... a pod żadnym drzewem nie stoję kiedyś widziałem obrazek jak gołąb czyta książkę "jak celnie sr** na ludzi" i coś mi się wydaję że to lektura obowiązkowa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 raczej nie będę brał VAGa chyba że ktoś ma specjalne życzenie coś spr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 ja bym chciał ale mogę kiedy indziej... ESP mi się często zapala na stałe - pewnie będzie błąd komunikacji z czujnikiem (norma) i niedługo sterownik padnie... dobrze że naprawa nie majątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Dzięki za spota Teraz czekamy na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Dzięki za spota Teraz czekamy na fotki Szczególnie ja :> muszę zobaczyć ZIELONĄ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Pewnie zmienia ci kolor na żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Panowie jak będziecie zmieniać kolorek mojej furmanki na potrzeby forum (gdyż zapewne nie przejdzie cenzury )to mogą być wszystkie oprócz niebieskiego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jestem ciekawy jak będzie wyglądał różowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Spoci spoko, pogoda już fajna - widniej i cieplej ciekaw jestem fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 wszystkie oprócz niebieskiego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 wszystkie oprócz niebieskiego :> to było bez pod tekstów Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 wszystkie oprócz niebieskiego :> to było bez pod tekstów Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawel1999 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 raczej nie będę brał VAGa chyba że ktoś ma specjalne życzenie coś spr. ja bym chcial logi zrobic jesli moge cie prosic.tylko ze w weekend.chyba , ze znasz kogos kto moze tez je zrobic i sie na tym zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi