Damaudia4 Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 Witam. tak jak w tytule przestała działać regulacja foteli audi a4 b8. fotele działały normalnie aż do dzisiaj kiedy to odsunąłem się z fotelem kierowcy do tylu i tak już został. ale fotel pasażera również przestał działać. gdzie szukasz problemu co to może być? z góry dziękuję za pomoc
edraven Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 zdejmij panel fotela kierowcy i sprawdź czy wtyczka któras nie wypadła. Później sprawdź bezpiecznik foteli w lewym słupku A. 1
Damaudia4 Opublikowano 16 Października 2019 Autor Opublikowano 16 Października 2019 Dodam że, wyciągałem wszystkie kostki i wciskałem na nowo i dalej nic. a który to dokładnie bezpiecznik, bo nie mogę znaleźć rozpiski.
edraven Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 masz pamięc foteli? Bo jezeli masz to sterowanie fotelami pochodzi z modułu, jezeli nie masz to sterowanie jest prymitywne z samego pradu dochodzącego do modułu . Z tego co piszesz to myśle ze masz.
Damaudia4 Opublikowano 16 Października 2019 Autor Opublikowano 16 Października 2019 13 minut temu, edraven napisał: masz pamięc foteli? Bo jezeli masz to sterowanie fotelami pochodzi z modułu, jezeli nie masz to sterowanie jest prymitywne z samego pradu dochodzącego do modułu . Z tego co piszesz to myśle ze masz. bez pamięci.
Damaudia4 Opublikowano 16 Października 2019 Autor Opublikowano 16 Października 2019 To dziwne że przestały dwa fotele działać. Musiało coś wywalić
Damaudia4 Opublikowano 17 Października 2019 Autor Opublikowano 17 Października 2019 Ktoś miał podobny problem? podbijam..
Krzy0 Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Tak jak kolega wyżej pisał sprawdz bezpiecznik, jak cały to zobacz czy prąd dochodzi do fotela (lędźwie działają?) 1
Damaudia4 Opublikowano 17 Października 2019 Autor Opublikowano 17 Października 2019 Dzięki panowie to był bezpiecznik
KiVash Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 17.10.2019 o 14:49, Damaudia4 napisał(a): Dzięki panowie to był bezpiecznik Gdzie jest ten bezpiecznik? U mnie działają tylko lędźwie u kierowcy. Pasażera fotel jest ok. Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez KiVash
Rekomendowane odpowiedzi