Misieqq7 Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Witam posiadam zawieszenie 1be i podczas konserwacji nadkoli zauważyłem, że jeden z amortyzatorów tylnych dokładnie prawy po wciśnięciu go w dół nie idzie już do góry. Stoi w miejscu. jak myślicie jest do wymiany?? lewy szedł do góry po wciśnięciu .
lewiatan1989 Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 8 godzin temu, Misieqq7 napisał: Witam posiadam zawieszenie 1be i podczas konserwacji nadkoli zauważyłem, że jeden z amortyzatorów tylnych dokładnie prawy po wciśnięciu go w dół nie idzie już do góry. Stoi w miejscu. jak myślicie jest do wymiany?? lewy szedł do góry po wciśnięciu . Michale, Z tego co się orientuję to nie jest to wadą - amortyzator nie odpowiada za odbijanie - od tego jest sprężyna. Amortyzatory przede wszystkim ma tłumić. Wadą jest na pewno zbyt lekkie wciskanie amortyzatora i zbyt głębokie wpadanie. Czy są u Ciebie jakieś wycieki na amortyzatorze? Oczywiście niech się wypowie ktoś bardziej obeznany w temacie pozdrawiam, Darek
Misieqq7 Opublikowano 18 Października 2019 Autor Opublikowano 18 Października 2019 Godzinę temu, lewiatan1989 napisał: Michale, Z tego co się orientuję to nie jest to wadą - amortyzator nie odpowiada za odbijanie - od tego jest sprężyna. Amortyzatory przede wszystkim ma tłumić. Wadą jest na pewno zbyt lekkie wciskanie amortyzatora i zbyt głębokie wpadanie. Czy są u Ciebie jakieś wycieki na amortyzatorze? Oczywiście niech się wypowie ktoś bardziej obeznany w temacie pozdrawiam, Darek Jest sucho:) Tak czytam i chyba jest.oki Ale myślę spytam dla pewności:)
piti82 Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 A ja słyszałem że mają wychodzić. Wymieniłem w tym roku 4, stare nie wpadały do środka, ale też nie wychodziły. Różnica spora
mszark Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Jak nie wychodzi to na śmietnik się nadaje. Miałem takie dwa z przodu, jeździć się nie dało.
Rekomendowane odpowiedzi