alvaro Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 szkoda auta... sprawcę wykastrować :exclaim:
Al_Capone Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 O JA P...!!! Alez on musial przepieprzyc :eek: A swoja droga podobaja mi sie te lampy po przedesignowaniu
Ghouscik Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Opublikowano 23 Marca 2007 gdzie kolega tak dostal? na retkini nie pamietam nazw ulic.Jak sie jedzie konstantynowska w strone konstantynowa jest po lewej chalda za nia w lewo i na koncu jest skrzyzowanie ja tam stalem a koles poninal ta prosta...nie mozna bylo mnei nei widziec!!!! A swoja droga podobaja mi sie te lampy po przedesignowaniu _________________ swoja droga tez mi sie spodobaly :twisted:
martin a4 Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 ojojojojjojoj niezle dostales po dupci wspolczucia ja niewiem co bym zrobil temu kolesiowi jak by mie sie to stalo :twisted: :twisted:
audia4s4 Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 żeby dobrze zrobic to musisz tył wstawić tu nie ma co klepać drodzy klubowicze
mrog Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Spory strzał, dobrze że Tobie nic sie nie stało. Kolega po takim zdarzeniu miesiąc narzekał na plecy co prawda jechał innym samochodem
Al_Capone Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 No to lacze sie niniejszym w bolu. Tak wyglada moj. Polamane zaczepy lampy zdezak do wymiany, kierunek tez aut. Pogiety blotnik i mam nadzieje, z emaska wporzo. Koles jadacy na pasie obok mnie mial mniej szczescia. A wszystko przez gowniarstwo (na oko 18 lat) ktore wypierdoliło na czerwonym tak z 70km/h. Niestety stara komorka robioone zdjecia i niezbyt dokladne.
Gość Iceman Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 przez takie gnoj... tylko problemy i lala po sparingu ,,,, szkoda laleczki :biggrin:
szczet Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Ghouscik, wyrazy współczycia... poprostu załamka :confused: Specjalnie poszukałem Twojego auta w wersji przed dzwonem i bardzo mi sie podobało Zamordowałbym kolesia jakby mi tak zrobił....
Hincó Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Współczucia, oby mnie takie coś nie spotkało (z jednej i drugiej strony- jako poszkodowanego i 'napastnika') Dach nawet dostał, a szyba tylna ok :| Ja bym się zastanawiał czy to jeszcze naprawiać.. Teraz części do a4 chodliwe są.. ale z drugiej strony to auto pewnie miało dla Ciebie 'to coś'
Ghouscik Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Opublikowano 23 Marca 2007 szkoda laleczki nawet nei wiesz jak szkoda Ghouscik, wyrazy współczycia... poprostu załamka Specjalnie poszukałem Twojego auta w wersji przed dzwonem i bardzo mi sie podobało Zamordowałbym kolesia jakby mi tak zrobił.... dzieki:)....swoja droga...korcilo mnie zaje......bardzo zeby jemu tez dupsko skopac ale nic by mi to nie dalo poza wyzyciem sie.... Teraz części do a4 chodliwe są.. ale z drugiej strony to auto pewnie miało dla Ciebie 'to coś' mialo to cos..i to jest najgorsze heh... co do cvzesci mozna wyciac tyl i wstawic nowy ...i taka mysl mi lazi po glowie czy by tak nei zrobic i jezdzic dalej
Gość Iceman Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 co do cvzesci mozna wyciac tyl i wstawic nowy ...i taka mysl mi lazi po glowie czy by tak nei zrobic i jezdzic dalej nawet nie zartuj sobie ja bym sie bał potem latac
Ghouscik Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Opublikowano 23 Marca 2007 nawet nie zartuj sobie ja bym sie bał potem latac no co ty spawy sa mocniejsze od standartowej blachy :twisted: gorzej tylko jak bym bagaznik zaladowal a on by mi sie oderwal...ale jak by dobrze zrobili a mam dobrego mechanika... :twisted:
pet3r Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 no co ty spawy sa mocniejsze od standartowej blachy :twisted: znow chyba zartujesz ryzykowna operacja z ta transplantacja przodu ale jesli nie zamierzasz auta przez dlugi czas sprzedawac to czemu nie. jesli jednak planujesz w niedalekiej przyszlosci wymiane auta (na nowsza A4 ) to zrob to juz teraz - jak Hincó napisal, czesci sa chodliwe i ze skladaniem tego do kupy niech meczy sie ktos inny. chyba, ze auto ma wartosc sentymentalna czy cos podobnego
wiki Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 trochę się pomarszczyła, szkoda ładne autko było :confused:
daro Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 Szkoda furki ale to nie koniec swiata ,dobry blacharz przywroci jej dawny blask. Ale jest warunek to musi byc fachowiec a nie jakis rzezbiarz
Rekomendowane odpowiedzi