czarny3226 Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Witam posiadam lampy w Mojej A4 B9 led przód niby jest to matrix, ale nie ma dynamicznych kierunkowskazów. Z tyłu są. Czy jak mam OBD ELEVEN da radę to jakoś programistycznie zmienić czy jeśli ten led u góry tylko miga to już tak jest oryginalnie i nic nie da rady zrobić? Dzięki, za rady, piona!
Kevirek Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Z tego co mi wiadomo samym oprogramowaniem tego nie ogarniesz, potrzebny jest specjalny modul. Mozna dokupic, warunkiem jest tylko posiadanie lamp full led. No i kierunki beda plynac, tylko czy tak plynnie jak oryginalne lampy to juz inna sprawa xD
wrclaguna Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Nie ma opcji zakodowac tego Tylko zmiana lamp na Matrix
czarny69 Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 Jak nie ma dynamicznych to znaczy że masz LED, a nie Matrix LED.
Misiek671 Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 W dniu 28.10.2019 o 19:14, wrclaguna napisał: Nie ma opcji zakodowac tego Tylko zmiana lamp na Matrix Coś trzeba jeszcze zmienic oprócz lamp?
Rekomendowane odpowiedzi