Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przebieg 320 tysięcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, tak jak w temacie, jutro jadę po bestie a4 b6 1.8t 150km, wygląda ślicznie, 0 rdzy bezwypadkowa (sprawdzana calutka miernikiem) turbo jak i silnik w stanie bardzo dobrym, auto nie kopci, tylko... martwi mnie przebieg, ponieważ audiczka ma 323 tysiące już nabite, przejmować się tym czy nie? (Auto sprowadzone przez mechanika ze Szwecji) 

photo_2019-10-28_12-16-33.jpg

photo_2019-10-28_12-16-35.jpg

photo_2019-10-28_12-17-37.jpg

Edytowane przez Creaton

Opublikowano

Bestia jak jasny h!
Poproś żeby ci skręcił na 123 tys. to sąsiedzi nie będą się śmiać :)

Opublikowano
  • Autor

@Emejcz zapytałem normalnie :D czy przejmować się takim przebiegiem czy raczej jest to normalny przebieg.

Opublikowano

wszystko zalezy od eksploatacji, LL i całej reszty

przy tym przebiegu 1.8T sa juz zmeczone i trzeba uwazac

Opublikowano

Sprezyny z tyłu do wymiany tak nawiasem. A zapytam inaczej, automat czy manual ma ta Bestia?

Opublikowano
  • Autor

@JawoR36 manual, mechanik mówił że może może udostępnić mi miernik i cały warsztat żeby ją sobie sprawdzić, ale człowiek nawet się nie zna :D  

Edytowane przez Creaton

Opublikowano
4 minuty temu, Creaton napisał:

@JawoR36 manual 

Ogólnie przy tym przebiegu to sobie lubi już sprzęgło/dwumas się kończyć, turbawka mieć luzy, wahacze stukać, poduszki skrzyni/silnika, cewki padać i inne takie itd. Wszystko kwestia eksploatacji. Widziałem A4 z 200tyś, które jeździły i wyglądały jak paździerze, a widziałem takie, które miały 500tyś i wyglądały jak na "200tyś przystało".

Ogólnie patrzeć, sprawdzać i jeszcze raz patrzeć. Jak to pierwsze 1.8T w A4 to i tak pewnie nic nie wypatrzysz sam

Edytowane przez JawoR36

Opublikowano
  • Autor

@JawoR36 No sam to zbyt wiele nie zrobię, ogólnie chce za auto 15500zł, jedynie mi powiedział, że brak luzów, brak korozji, turbina jest ok, nie kopci, wymienił tarcze z przodu. Kupiłem jeszcze raport na otomoto, mogę wam podesłać  

af785311c228e1e047cbe1502554250b.png
GYAZO.COM

Opublikowano

8 właścicieli? :decayed:

04.2018 320 tyś km

10.2019 323tyś km?

Śmierdzi mi to :) Może wymyślam, ale 15tyś za B6 z 02r z takim przelotem moim zdaniem można

Edit: 9 właścicieli + mechanior w PL

Edytowane przez JawoR36

Opublikowano
  • Autor

@JawoR36 i sam nie wiem zbytnio co mam zrobić w tej kwestii, ogólnie powiedział że idzie negocjować, no ale to tak jak napisałeś pewnie max do 15tysięcy zjedzie i koniec. 

Opublikowano
  • Autor

@JawoR36 może jesteś w stanie napisać na co zwrócić szczególną uwagę jak bym jutro oglądał auto

Opublikowano

Sprawdź ranty w nadkolach tam lubi być rdza. Sprawdź czy silnik będzie ciepły. Jak zimny to ok. Zapal i posłuchaj czy będzie grzechotanie powyżej 3s. Jak będzie grzechotał dłużej to odpuść. Przegazuj na zimnym i sprawdź czy nie dymi. Reszty to bez kompa nie sprawdzisz. 

Opublikowano
  • Autor

@grubcio1980 dzięki za info kolego! Kompa też ten mechanik udostępnia, mówił że bez problemu może podpiąć 

Opublikowano
  • Autor

Hmm... a co powiecie na 

933909313_;slot=1;filename=eyJmbiI6InZ5Y
WWW.OTOMOTO.PL

Nie Uszkodzony Audi A4 - Nie Pierwszy właściciel, Szary, Nie Metalik, Nie Perłowy, Benzyna, 163 KM, 1 800 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS...

?

Opublikowano

Oprócz tego, że ktoś tam włożył chiński włącznik świateł, przełączniki szyb, odmalował climatronic, a także (tu strzelam) kierownicę, radio, uchwyt, schowek na monety i gałkę (swoją drogą prawie nie widać, więc fach w ręku ktoś miał), to straszna bieda z kiepsko dobranymi odcieniami między malowanymi elementami.

Edytowane przez JawoR36

Opublikowano
Godzinę temu, JawoR36 napisał:

8 właścicieli? :decayed:

04.2018 320 tyś km

10.2019 323tyś km?

Śmierdzi mi to :) Może wymyślam, ale 15tyś za B6 z 02r z takim przelotem moim zdaniem można

Edit: 9 właścicieli + mechanior w PL

Wymyślasz, bo nie znasz rynku szwedzkiego...

Opublikowano
  • Autor

@JawoR36 hahahaha, co podsumował, haha :D 

Opublikowano
  • Autor

@azure co masz dokładniej na myśli? :) 

Opublikowano
11 minut temu, azure napisał:

Wymyślasz, bo nie znasz rynku szwedzkiego...

Fakt, może nie znam, ale chyba normalnym nie jest, że auto w 1,5roku robi 3tyś km?

Zerknalem z ciekawosci jak tam wyglada rynek tych 1,8T w B6 i jest masakra :)

Zerknij na to

935604784_;slot=1;filename=eyJmbiI6ImJpZ
WWW.OTOMOTO.PL

Nie Uszkodzony Audi A4 - Pierwszy właściciel, Czarny, Metalik, Nie Perłowy, Benzyna, 190 KM, 1 800 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS,

Quattro + 190KM, ze zdjęć wygląda ok, potwierdzić przebieg ino. Wnętrze wygląda na "niepoprawiane", zresztą to 04r, więc plastiki lepszej jakości już

Edytowane przez JawoR36

Opublikowano
  • Autor

@JawoR36 o kurde!! ale śliczna :D już kupuje raport, ogólnie wiesz może jak w takim aucie 190km i quattro wygląda spalanie?

Edit: trzeba czekać do rana jak zadzwonię i poproszę o VIN xd

Edytowane przez Creaton