martin0485 Opublikowano 29 Października 2019 Opublikowano 29 Października 2019 Witam. Kupiłem b8 i zauważyłem, że nie działa domykanie szyb z kluczyka. Dodatkowo Prawa przednia szyba nie działa automatycznie czyli trzeba trzymać przycisk szyby aż do końca. O co może chodzić, czy potrzebne jest jakieś kodowanie? Wersja po fl Dodam, że wszystko inne działa bez problemu.
Gniady Opublikowano 29 Października 2019 Opublikowano 29 Października 2019 Albo kodowanie drzwi albo sterownik w drzwiach do wymiany dla tego nie działa domykanie z kluczyka.
martin0485 Opublikowano 30 Października 2019 Autor Opublikowano 30 Października 2019 Ale zamkiem z kluczyka normalnie działa. Z pilota jednak nie działa. Jutro podepnę pod kompa i zobaczę czy nie ma jakichś błędów.
XXXXXXX Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Spróbuj wyuczyć położenia końcowe prawej przedniej szyby - przytrzymać przycisk otwierania szyby aż sie otworzy (bez przerwy z aby szyba zjechała z góry na dół), i zamknąć ją w ten sam sposób, potem sprawdzić czy otwiera się na raz. Sprawdź w MMI / Radiu w ustawieniach centralnego zamka czy ma zamykać szyby Edytowane 30 Października 2019 przez XXXXXXX
martin0485 Opublikowano 31 Października 2019 Autor Opublikowano 31 Października 2019 Problem rozwiązany. Rzeczywiście trzeba było tylko przyuczyć prawą szybę. Domykanie ładnie działa. Dzięki
xardas654 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 U mnie był błąd komunikacji z sterownikiem drzwi jak tak się działo. Po skasowaniu wszystko zaczęło działać.
Rekomendowane odpowiedzi