mariusz9 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 musza sie nagrzac te silniki do 90 stopni.mam dowod.termostaty org.zostaje jeszcze ten zawor zwrotny jak wam nie pomaga.i nie zgadzam sie ze taka konstrukcja
mariusz9 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 ja tez mialem obawy przed wymiana.czy pomoze.okazalo sie glowny byl zaciety.i puszczal
mariusz9 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 wydaje mi sie ze swojej temp jak pracuje jakby cichszy byl silnik nawet
aprox99 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Jeździłem latami tymi,, niedobrymi" fordami i takich jaj z temp. nie było
mariusz9 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 nie kwestionuje nie jestem bardzo znawca tematu.chce sie podzielic swoim przykladem.
robert000 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Wymieniłem chłodnicę spalin na regenerowaną, okazało się że moja była zapchana sądzą. Niestety temperatura nadal bez zmian... Pozostaje chyba próbować innego termostatu ale nie mam już siły na kolejne chybił-trafił... Wymieniłem już wszystko co jest w obiegu, mogące mieć wpływ na nagrzewanie Edytowane 22 Stycznia 2020 przez robert000
Rekomendowane odpowiedzi