Fish1991 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam koledzy potrzebuję małej porady jestem świeżo po moim nowym projekcie mianowicie w ori lampach bixa a4 b6 wymieniałem projektory na a4 b8 lift na adapterach.Wszystko ładnie pięknie świeci bosko ale problem w tym że światła bixa i długie halogenowe nie zgrywają się. W sumie mi to nie przeszkadza chciałbym je odłączyć tylko jest błąd spalonej żarówki . Jak to obejść ???
GreGoriO Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Żarówki świecące na biało Mnie się podoba łączna barwa świateł. a jak chcesz się pozbyć to tylko Rezystor.
Fish1991 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 yhm. raczej muszę się ich jakoś pozbyć bo jak ustawie bixa tak jak powinien byc to drogowe halogenowe wala po ziemi. Soczewka swieci wyzej niz halogen, Na adapterze nie mam zadnej regulacji, Jak wygląda taki rezystor? Podpowiesz cos więcej ? Można zrobić coś takiego domowym sposobem. Bo jak odłączyłem halogen to osłona od bixa była w jednej lampie opuszczona cały czas. Czy jak podłącze taki rezystor to powinno się wszystko zachowywać jak przy podłączonej żarówce? dzięki za wszelkie wskazówki.
pila24 Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Ja bym nie rezygnował z długich w h7 w bixie,w nocy efekt jest konkretny. Masz metalowy adapter? Projektor na nim się ustawia i dokręca śruby mocujące sprawdzając czy jest równo umieszczony(obwódka soczewki projektora ma być równo względem chromowanej osłony). Wtedy długie h7 będą zgrane z bixem.
lasic89 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Na 100% masz coś źle poskladane... Albo nie wycioles kawałka plastiku w lampie(przy dolnych skrajnych srubach) u mnie jeszcze projektor opierał się na srubie mocującej adapter i też było źle ustawione
Rekomendowane odpowiedzi