Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Nie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukałem na forum i w internecie ale nic nie mogę znaleźć sensownego na trapiący mnie problem, z dnia na dzień auto nie chce odpalić rozrusznik się kreci, pompka paliwo podaje został wymieniony filtr paliwa a dodam że 2 tygodnie temu robiłem cały serwis aleje i filtry nie pokazuje żadnych błędów na komputerze i auto od tygodnia siedzi pod domem bo odpalić nie może, co może być przyczyna ?  

Opublikowano

Nie stał jakoś dłużej ostatnio ? Może oringi na pompkach zużyte, paliwo zeszło i teraz zapowietrzony ciężko odpalić...

Opublikowano
  • Autor
40 minut temu, kamil-vag napisał:

Nie stał jakoś dłużej ostatnio ? Może oringi na pompkach zużyte, paliwo zeszło i teraz zapowietrzony ciężko odpalić...

to było tak że z rana odpalił a potem po 5-6 h już nie, próbowałem go nawet ostatnio na rozruchu palić i nic nie pomaga  

Opublikowano

pompa w baku po przekreceniu stacyjki sie odzywa ? możesz odkręcić prxewód doprowadzajacy paliwo do filtra , niech ktos załączy stacyjke to zobaczysz czy dochodzi paliwo . Sprawdz kable od czyjnika położenia wału , może coś je przeżarło . 

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, szalonyharry napisał:

pompa w baku po przekreceniu stacyjki sie odzywa ? możesz odkręcić prxewód doprowadzajacy paliwo do filtra , niech ktos załączy stacyjke to zobaczysz czy dochodzi paliwo . Sprawdz kable od czyjnika położenia wału , może coś je przeżarło . 

pompa działa a przewód cały nawet błędu nie ma po podłączeniu komputera z programem

Opublikowano

Pod akumulatorem woda nie stoi czasem? 

Odkrec wąż powrotny z głowicy do filtra i zobacz wtedy czy leci paliwo po przekreceniu stacyjki... 

Opublikowano
  • Autor

Woda nie stoi i paliwo wraca 

Edytowane przez Kamil95x

Opublikowano

na plaka pali ? błędy jakieś są ?

Edytowane przez Dev

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, Dev napisał:

na plaka pali ? błędy jakieś są ?

na plaka jeszcze nie próbowałem i błędów nie ma żadnych 

Opublikowano
  • Autor

na plaka auto odpaliło 

Opublikowano

Sprawdź rozrząd czy nie przeskoczył 

Opublikowano

Na plaka jak paliłeś to odpalił i chodził już czy odpalił i chodził do momentu przestania psikać plakem? Bo jeżeli przestał chodzić to ja bym obstawiał czujnik położenia wału a jak on padnie to nie ma żadnych błędów  i jak u mnie było to nie mogłem się połączyć na VAGu do Silnika