Furio Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 Wiatm. Jakiś baran 4 dni temu wycinąl mi do zamka od kierowcy sporo kleju "kropelka" Z samym zamkiem nie ma jkiś wiekszych problemów bo zalałem to WD-40 i chodzi. Wprawdzie troche ciężej niż przedtem ale działa. Największy problem mam z zaciekiem który powstał z wyciekniętego kleju na karosrii drzwi. Czy ktoś z Was ma pomusł czym to cholerstwo odczyścić, zeby nie uszkodzić lakieru??? Mam jeszcze drugie pytanie, a mianowicie jak pozbyc sie naklejki "D"-niemieckiej, która jest przyklejona z tyłu na klapie.Nie da jej siem zdrapać i nie wiem czym rozpuścic jej klej. pozdrawiam
Lukas Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 co do kleju to benzynka ekstrakcyjna a co do "D" to szuszarka w dlon i podgrzej to ladnie samo odejdzie
Wihajster Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 jak bym takiego gnojka dorwal to bym mu ten klej do oka wycisnał :mrgreen:
Hugo Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 jak bym takiego gnojka dorwal to bym mu ten klej do oka wycisnał :mrgreen: Z oka by mu wyleciało.Ja bym mu wcisnął w d*** A swoją drogą , to widze , ze nie brakuje pojebów u nas w kraju :shock:
dark79 Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 jak bym takiego gnojka dorwal to bym mu ten klej do oka wycisnał :mrgreen: w uszy, co za baran, to jest Polska, kup sobie coś fajnego
wojtas-audi Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 kup sobie coś fajnego Zazdrosc Panowie - najgorsza rzecz .... :mad:
Krzychu88 Opublikowano 24 Maja 2006 Opublikowano 24 Maja 2006 co do kleju to benzynka ekstrakcyjna a co do "D" to szuszarka w dlon i podgrzej to ladnie samo odejdzie Zrob tak jak pisze lukas23 a potem spoleruj jeszcze pasta tempo najlepiej to miejsce
Rekomendowane odpowiedzi