karolek_ust Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Opublikowano 25 Lutego 2021 No fajnie pachnie i wyglada
karolek_ust Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Opublikowano 27 Lutego 2021 No to dziś wpadło Brembo i odnowione zmienione hamulce na tył. A co do lamp przeszły kosmetyke i zostały przeze mnie polakierowane , specjalną receptura i na to bezbarwny
Malacz330 Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 W dniu 14.02.2021 o 10:40, karolek_ust napisał: Dziś modzimy dalej ramka zegarów z A5 Podłączenie tych zegarów to P&P?
karolek_ust Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Opublikowano 28 Lutego 2021 12 minut temu, Malacz330 napisał: Podłączenie tych zegarów to P&P? Przekładasz ramkę z szyba z A5 pasuje wszystko. Do moda musisz miec dekory i przednią ramkę szybę licznika z A5. Powiem ze warto dużo lepiej wygląda wnętrze
karolek_ust Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Opublikowano 2 Marca 2021 Lampy za dnia, i zapowiedź co w tym tygodniu zawita na, froncie 4
karolek_ust Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Opublikowano 3 Marca 2021 No i Siadło tylko listwa grilla się lakieruje na nowo 3
Leszczonka Opublikowano 3 Marca 2021 Opublikowano 3 Marca 2021 Z tej perspektywy wyglada kozacko Dawaj całość jak listwa dojdzie Nie myslales np pokminic coś ze zderzaka c+ lub z jakiejś c7,one wtedy napakowane bardziej,ciekawa koncepcja tak czy siak oryginalnie
karolek_ust Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Opublikowano 3 Marca 2021 17 minut temu, Leszczonka napisał: Z tej perspektywy wyglada kozacko Dawaj całość jak listwa dojdzie Nie myslales np pokminic coś ze zderzaka c+ lub z jakiejś c7,one wtedy napakowane bardziej,ciekawa koncepcja tak czy siak oryginalnie Powiem tak zderzak sline polift trafił się przypadkiem i zaszła koncepcja zrobienia customa. W Szwecji ciężko c+ znaleźć, ale jest plan na kolejny jak tylko znajdę zwykły przedni bo mój oem przedlift sline nie chce ciąć. Mam zderzak z S1 a tam są kratki takie jak miały C+ tzn podobne i może będzie budowanie kolejnego, Rozmyślam co teraz zrobić na tyle innego niż sline czy polift ? 1
Leszczonka Opublikowano 3 Marca 2021 Opublikowano 3 Marca 2021 Może tył połączyć z poliftowym s3 lub s6 trzeba by było to pomierzyć jak by to siadło lub mieć dyfuzory
karolek_ust Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Opublikowano 3 Marca 2021 3 godziny temu, Leszczonka napisał: Może tył połączyć z poliftowym s3 lub s6 trzeba by było to pomierzyć jak by to siadło lub mieć dyfuzory Zobaczymy co się trafi spodoba. No i przód gotowy ale listwa będzie jutro, polakierowalem i schnie. 1
mariusz36 Opublikowano 3 Marca 2021 Opublikowano 3 Marca 2021 Fajnie to wymyśliłeś . Zderzak sam robiłeś czy masz jakiegoś speca od spawania plastiku ?
karolek_ust Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Opublikowano 3 Marca 2021 1 godzinę temu, mariusz36 napisał: Fajnie to wymyśliłeś . Zderzak sam robiłeś czy masz jakiegoś speca od spawania plastiku ? Sam wszystko łącznie z la kierowaniem ? 2 godziny temu, Malacz330 napisał: Kozak ??? Oj tam A4 B8 i 1/4 heeh 27 minut temu, Leszczonka napisał: Wyglada to naprawdę dobrze! Dzieki miło że nie tylko mi się podoba
karolek_ust Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Opublikowano 4 Marca 2021 No i dziś rozbieramy front. Zapaliła się kontrolka i jest brak synchronizacji wałków, rozrząd już idzie, i dziś auto ciężko odpalilo. Skoro przód rozebrany to jest motywacja na przednie lampy by je trochę zmienic
gagat3k Opublikowano 4 Marca 2021 Opublikowano 4 Marca 2021 No trzeba przyznać, że oryginalnie i ładnie. Jedno mnie zastanawia, z czego zaciski tylne? Chodzi o to, że są pełne bez tego wcięcia ?
karolek_ust Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Opublikowano 5 Marca 2021 6 godzin temu, gagat3k napisał: No trzeba przyznać, że oryginalnie i ładnie. Jedno mnie zastanawia, z czego zaciski tylne? Chodzi o to, że są pełne bez tego wcięcia ? Zacisk A4 B8 mojej modyfikacji
karolek_ust Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Opublikowano 18 Marca 2021 Jako że przód rozebrany to za jednego mały bonus wpadnie 1
Michu1996 Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 3 godziny temu, karolek_ust napisał: Jako że przód rozebrany to za jednego mały bonus wpadnie
Rekomendowane odpowiedzi