Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

żwirku ale mam nadzieje ze wyczarujesz dla mnie kiedys troche czasu wiesz na co :good:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 21:56_________________________________________________Paweł kiedy chlejemy? :kox:

Opublikowano

no nooo pawcio :wallbash::tongue4: przesrane, tylko zeby to nie było jak w kac vegas :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: musimy to zrobić przed moim wyjazdem poniewaz 26 wybywam :gwizdanie:

Opublikowano

_________________________________________________Paweł kiedy chlejemy? :kox:

Kiedy wam pasuje ja się dostosuje.. :tongue4: a jakby nie patrzeć dużo czasu już nie zostało :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Jak tam działamy coś jutro???? :naughty: :naughty: :decayed:

Opublikowano

pany jest nas co raz wiecej :kox: dziś sie dowiedzialem ze moj kolega kupil a4 i z naszej paczki wydaje mi sie ze najlepsze bo w 1,8TQ :kox: pany trza sie zacząc spotowac :kox:

PS. TDik zapierdaaaalaaa :kox:

zwir kiedy masz czas zajechac do mnie i ustalic termin malowania :polew: czyli kiedy znajdziesz dla mnie czas wypadało by mi tego parcha psiknać :wink4:

Opublikowano

criss22041991 :hi:

Opublikowano

Grzesiu ;( papa bez B6 nie wracaj :good:

Opublikowano

chyba c6 :tongue4:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 09:17_________________________________________________co jest qrwwwaaaa z wami :cool1:

Opublikowano

pojechales i kawaa mac nie ma z kim gadac buuuuu ;(

Opublikowano

Ja tam prawie codziennie jestem na forum, więc pisać pany :cool1:

Opublikowano

nie ma mnie ale was wawrzony obserwuje :polew:

Opublikowano

Paweł juz po? :polew:

Już po... :tongue4::naughty: teraz to czuje się prawdziwym "władcą pierścieni" - 4 na masce i 1 jeden na palcu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jedno z maski trza urwać:D albo z palca :gwizdanie: w sumie to z tego co wiem to po ślubie "kaloryfer" zmieni sie w "bojler" :polew: reszta zostanie po staremu :kox:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: