Duds Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Też będę, od 11-11.30 będę na bp, bo się tam umówiłem wysłane z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja tez będę około 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Kuwa wszyscy będą wcześniej tylko ja w ciemnej du. ...otchłani To proszę mi tam miejsce uszanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Przy wejściu stoimy w 4 samochody, jest miejsce trzymamy miejsce. wysłane z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Dzieki chłopaki, miło było poznać i pogadać chociaz organizacja tego eventu na poziomie podstawówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Dajcie spokooj.. wszystkie BMki krecili baki, nawet policja cos tam probowala xD a jak na koncu z Grzeskiem troche na dziabie polatalismy to chcieli nas zabic.. zmienilem zdadnie o tych calych zmotoryzowanych Radomsko. Ch** m w dupe ale chociaz sie poznalismy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dokładnie miło że ktoś wpadł tylko szkoda że zrobił tyle kilometrów bo była kicha. W sumie prócz cięcia nie było nic. Idea spoko bo dla zuzi sporo zebrali ale to co się stało potem masakra wiadomo klubowicz może bo ma za***iste wtyki na tańsze choinki zapachowe. Ogólnie wszyscy przed nami coś robili było niebezpieczne ale było można a my oddaliśmy się tam gdzie wcale ludzi nie ma trochę piszakekismy i zapewne zrobiliśmy lepsza robotę niż bmw bo oni nawet się rzucić bokiem nie potrafili a zmotoryzowani to banda idiotów a nie jakiś team bo do klubu to im dużo brakuje A apropo jakiś spot dziś? 1 niedziela miesiąca w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Mozna bylo sie tego spodziewac.. mialem nadzieje, ze bedzie lepiej "zgloszono ponad 800 aut z czego 400 jest pewnych " hahahahah nawet 100 nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ale kicha 8========D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Temat upadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Chłopaki, a jak robimy z tym spotkaniem bo wypada 2-go w zaduszki po WŚ i nie wiem czy to wypali, może jakaś zmiana daty co do listopada???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Powiedz mi lepiej Piotr czy nie masz jakichś zimiwek lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Mam 16" ale bierznika to już tam nie za dużo zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Masakra z tym forum tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 No i jak udało się spota zrobić 2-tego w zaduszki czy raczej robimy w innym terminie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 A coś ty. Ten temat tyle razy umiera i zmartwychwstaje ze nawet Jezusowi by się znudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 noooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowor86 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) To dawajcie do Piotrkowa w piątek koło 21 Edytowane 5 Listopada 2014 przez gowor86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Chyba trzeba będzie ta sprawę wziąść pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ja w piatek nigdy nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi