efcio Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 pany a ile nas w ogole jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 3-4 ostatecznie 5 nie wiadomo ilu się jeszcze ukrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 efcio oooooooooooo odezwała sie kufa :kox: pan muzyk żebym zryżał :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 dopiero teraz sie odwazylem :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 nieśmiały jak bym Cię nie znał to może bym uwierzył, my to se możemy spot pod wojtkiem na browar zrobić :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 wlasnie mam chec na male mocne na 10 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 no i co by z tym zrobić :gwizdanie: zawijaj mandżur do mnie z bro i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 u ciebie nie ma takiego klimatu za 10 min pod wojtkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malywet Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ja też jestem z Radomska, a dokładniej z Lgoty . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 to kiedy panowie jakies male spotkanko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 no rzucać propozycje komu kiedy pasuje, zjedźmy sie wszyscy wreszcie a nie takie podchody od pół roku albo i dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malywet Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 może piątek 30,10,2009r tylko wybierzcie miejsce i czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mi jak narazie 30.10 pasuje, mejsce to chyba jak do tej pory znane czyli parking pod jedynym w R-sku wiaduktem pod Brzeźnicką, do godz się podporządkuję niech ktoś inny zaproponuje piszce się panowie, jeszcze o nas usłyszą..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malywet Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 może tak o 17,00 miejsce byłoby ok, a potem jakiś bar by się zintegrować co panowie n to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Wszystko fajnie, a co zrobimy z rumakami??( bo jeśli dobrze rozumiem słowo "BAR" w moim słowniku jest to lekka najebka w tym przypadku integracyjna) :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malywet Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ok to czas i miejsce określone a co najwyżej to posiedzimy przy pepsi a co do integracji alkoholowej to się dogadamy :> najważniejsze by zacząć coś w końcu robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 panowie 30 mi pasuje . Tylko pracuję do 17, więc mogę być tak 20 minut po. Mam nadzieję że nie zawiedziemy :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 mi 30 tez pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Mi też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi