Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marcin1371 czemu do tej pory sie chowałes? :cool1: i gdzie cie mozna podziwiac w radomsku :naughty:

Grzesiu, Marcin nie chował się lecz dopiero co dołączył do klubu, a swoją niunie ma dopiero od jakiś 2 miechów, my już mieliśmy okazję podziwiać jego Audiczkę gdyż był na spocie :good: ostatnimi czasy jak Ty jeszcze się wczasowałeś :cool1: a tak wogólę to Ty pierwszy zob Go w dziale Newbie, a ja napisałem na pw żeby się zainteresował naszym wątkiem :naughty::kox: i tak o to mamy kolejnego spotowicza Radomszczańskiego :notworthy::good:

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka, Paweł lepiej bym tego nie ujął :naughty: wczoraj miałem odpisywać ale bylem na konkretnej bani i jakoś mi nie szło pisanie a dzisiaj już mnie wytłumaczyli :notworthy:

Opublikowano

czyli tragedia neptuna :drunk::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 14:13_________________________________________________a gdzie stacjonuje twój ajm tak pozatym?? zebym wiedział komu trąbnąć

Opublikowano

jak tam chlopaki w czwartek spot? :decayed: bo jak cos to do was moge wpasc :tongue4: zalezy tylko o ktorej godz bedzie :) teraz juz na pewno wpadne :wink4:

Opublikowano

musze do ciebie wojtek jutro podjechac bo zapaliła sie inspekcja, to sprawdzimy lompa twpim specyfikiem, jak co to bede pisał :cool1:

Opublikowano

Grześ stacjonuje nie daleko Carrefoura srebrna parówa :decayed: z przyciemnionymi szybami jeszcze bez naklejki na kuperku.

Opublikowano

jak cie wylukam to z pewnością pogadamy :cool1:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 15:07_________________________________________________to zjezdzamy sie w czwartek pany?? :gwizdanie:

Opublikowano

w czwartek VAGowanie :wink4: zabieram vaga ze soba :)

Opublikowano

Hmmm jak ma być alkospot to będziesz sprawdzał vagiem ? ilość promili :mysli:

Opublikowano

mam 16 lat wiec bede VAGowal :kox:

Opublikowano

Kurza noga w czwartek alkospot :naughty: no dobra postaram się tak wszystko poukładać abym mógł zaszczycić was swoją obecnością :kox: :>

Opublikowano

Kurza noga w czwartek alkospot :naughty: no dobra postaram się tak wszystko poukładać abym mógł zaszczycić was swoją obecnością :kox: :>

przyjedz przyjedz :wink4: laski beda :polew::kox:

Opublikowano

alko spot?? myślałęm ze raczej jeszcze w czwartek bedzie bez alko bo nie wiem czy bede mógł pić :wallbash: ale tak czy siak bede :good:

Opublikowano

alko spot?? myślałęm ze raczej jeszcze w czwartek bedzie bez alko bo nie wiem czy bede mógł pić :wallbash: ale tak czy siak bede :good:

vag bedzie na 1000% juz mam w domu :)

Opublikowano

Hmm to trzeba będzie się zastanowić czy robimy alkospota czy VAG-owanie bo tego i tego raczej nie połączymy :cool1: a więc

a) kto jest za alkospotem?

B) kto za zwykłym spotem z VAG?

:decayed:

Ja jeżeli dam radę to piszę się na opcję..... a..... :naughty::polew: chociaż b też jest kuszące :kox:

Chyba dodam odp C na którą wpadł efcio :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja wale a,b i c :decayed: ps jedna z kolezanek jest modelka :cool1: galanta :wink4:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 20:57_________________________________________________

ja bym wolal jakies vaginowanie z paniami :decayed:

dla Ciebie wszystko mistrzu!! :kox:

Opublikowano

to jak masz go w domu to moze jutro podjade na vaga co??

Opublikowano

w r-sku jestem caly czas u siory w zakladzie :confused4: od 7 rano do 19 :) poczekaj zobaczymy co z tym spotem jak nie wypali albo VAG nie bedzie potrzebny to podskoczys do r-ska na Tysiaclecie :)[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 22:44_________________________________________________zgadamy sie na tel :wink4: