Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co tam panowie słychać?? :decayed: do zimy daleko a co niektórzy juz w sen zimowy zapadli i na forum juz nawet nie wchodza :cool1:

Opublikowano

co tam panowie słychać?? :decayed: do zimy daleko a co niektórzy juz w sen zimowy zapadli i na forum juz nawet nie wchodza :cool1:

Nie byłbym taki pewien, czy do zimy tak daleko :shocked:

Kiedy planujecie zmienić oponki na zimowe? Czekacie do pierwszego śniegu? :no:

Opublikowano

ja swoje stalówki musze pomalowac :gwizdanie: myśle ze jescze z miesiac i trzeba bedzie winter setup strzelac ;(

Opublikowano

ja to w nastepny tydzien albo za 2. lepiej dmuchac na zimne bo nie długo mrozy sie w nocy zaczną a po 2 to bedą kolejki do wymiany :tongue4: no chyba ze ktoś zmienia na podwórzu tak jak ja :polew:

Opublikowano

ja chyba w przyszłym tyg założę "buty" zimowe :wink4: bo do śniegu to nie ma co czekać, tak jak Grzesiu pisze tylko do wymiany będą zajeb... kolejki :cool1:

Opublikowano

ja to w nastepny tydzien albo za 2. lepiej dmuchac na zimne bo nie długo mrozy sie w nocy zaczną a po 2 to bedą kolejki do wymiany :tongue4: no chyba ze ktoś zmienia na podwórzu tak jak ja :polew:

a ja mam na zime osobne laczki i mnie to nie dotyczy :decayed: grześ wpadnij to razem zmienimy :naughty: nie ma to jak braterska pomoc :polew: tylko kierowczyni ze soba wez :cool1: bo wiesz.... zimno jest :decayed:

Opublikowano

Jak tam robimy jakiegoś małego zjzada przed zimą??? :cool1: Może tak w przyszły piątek? :mysli:

Opublikowano

proponuje jutro u mnie na podworku :naughty: "Klubowa Zmiana Ogumienia" :kox:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 15:49_________________________________________________u mnie juz adidasy zmienione :wink4: a u was jak tam? :gwizdanie:

Opublikowano

Ja zrobię zmianę obuwia chyba w tym tygodniu :wink4:

Opublikowano

tak by wychodzilo :gwizdanie:

Opublikowano

sk***ysyny :rant:

Opublikowano

Dzieje się tutaj oj dzieje :polew: :polew: :polew: :polew:

Jak tam Krzysiu sprawa się toczy??

Ktoś jest chętny na spota?? w ten weekend??

Opublikowano

a Pawełku wrzuciłem na luz, Paulina mnie teraz wozi a ja czuję się jak gość we własnym samochodzie :polew:. Nareszcie mogę spokojnie napić się piwa nie martwiąc się że muszę prowadzić. :kox:

chłopoki nam pousypiali :cool1: