Grzes A4 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 paczta pana jaki dowciapny. mysle wiec jestem i zniknąłem
wojciu0308 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 paczta pana jaki dowciapny. mysle wiec jestem i zniknąłem tęskniłem :polew:
pawelp2208 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 paczta pana jaki dowciapny. mysle wiec jestem i zniknąłem tęskniłem :polew: Grzesiu, jak widać chłopak się rozwija, nauka nie idzie w las :polew:
_QBaAa_ Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Grzesiu, jak widać chłopak się rozwija, nauka nie idzie w las :polew: :naughty: Jakbyś chciał paru lekcji to uderzaj Tylko uprzedzam - tani nie jestem! PS. Dzisiaj akumulator w Alfie odmówił posłuszeństwa :gwizdanie: Dziękuje za uwagę
pawelp2208 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 Kuba nie bierz sobie do serca słów kolegi dzisiaj jest ładne słoneczko.. zakładaj solary na dach i Hybrydo-Alfą ruszaj w drogę
_QBaAa_ Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Kuba nie bierz sobie do serca słów kolegi dzisiaj jest ładne słoneczko.. zakładaj solary na dach i Hybrydo-Alfą ruszaj w drogę Kolega jest jeszcze młody Nie zna życia 6 godzin ładowania i odpaliła od strzała :>
pawelp2208 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 Kolega jest jeszcze młody Nie zna życia 6 godzin ładowania i odpaliła od strzała :> Fakt, ale z czasem życie Go doświadczy Z ciekawości Kubo_156 wszedłem na forum Alfaholików i muszę przyznać, że nieźle tam ludu będzie na tym rzecz jasna regionalnym spocie, to dlatego do nas już prawie nie zagłądasz... oj nie ładnie ________________________________________________________________ Dobrze, że powstrzymałem się przed napisaniem na końcu waszego wątku coś w stylu.. "I tak AUDI jest najlepsze.."
wojciu0308 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 padło padło i jeszcze raz padło audi ani razu nie zrobiło sceny że nie chce zagadać od 3 lat na starym aku cały czas dziamie musze kiedyś ta twoja alfe obczaić :gwizdanie:
_QBaAa_ Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Z ciekawości Kubo_156 wszedłem na forum Alfaholików i muszę przyznać, że nieźle tam ludu będzie na tym rzecz jasna regionalnym spocie, to dlatego do nas już prawie nie zagłądasz... oj nie ładnie Fakt, trochę się ich narobiło - ale to tylko się cieszyć pozostaje Najfajniejsze jest to, że jestem autorem pomysłu i są chętni :> Chcecie poznać atrakcje tego dnia? :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 20:50_________________________________________________ musze kiedyś ta twoja alfe obczaić :gwizdanie: Spoko, możemy się nawet ścignąć
wojciu0308 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 te te synek ty se nie myśl ze audi wpadne na takich typków z alfy to ja mam lepszy sprzet [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:32_________________________________________________dajesz te atrakcje
pawelp2208 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 dajesz te atrakcje Po 1. Nagroda w postaci Choinki zapachowej ( o zapachu "Only Alfa") dla uczestnika, który dojedzie na spot bez remontu silnika.... :polew:
pawelp2208 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 No dawaj te atrakcje to tylko na żarty
_QBaAa_ Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Przybywamy na zamek w Piotrkowie - ulica Zamkowa Z tego miejsca jedziemy w kolumnie prowadzoną przez policyjną Alfe 159 na zamknięte lotnisko Z kolei tam czekają na nas zawody zręcznościowe, jakieś śmieszne pokazy motocyklowe itp
pawelp2208 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 Przybywamy na zamek w Piotrkowie - ulica Zamkowa Z tego miejsca jedziemy w kolumnie prowadzoną przez policyjną Alfe 159 na zamknięte lotnisko Z kolei tam czekają na nas zawody zręcznościowe, jakieś śmieszne pokazy motocyklowe itp Nie no normalnie szacun jakby nie patrzeć od razu widać, że dobre maniery od nas wyniosłeś
_QBaAa_ Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Wiadomo Pawle Uczymy się od najlepszych :polew:
pawelp2208 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: Podziękował wiadomo, wiadomo
Rekomendowane odpowiedzi