Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZeść chciałem się przypomnieć o Alexie :wink4: jeśli nadal nie rozliczyliście swojego PITu i nie wiecie na kogo przekazać swój 1% proszę o datek na mojego Kuzyna :good:

Alex najbardziej lubi jeździć w :a4fan:

1dlaalexa.jpg

Pod tym linkiem znajdziecie programik,w którym można spokojnie wprowadzić niezbędne dane http://www.dobreprogramy.pl/PITy,Program,Windows,12732.html

Dzięki w imieniu Alexa :hi:

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed: no mnie tez nie bylo :naughty: sam ze soba nie bede pisac :decayed: Kuba jestes moze zalogowany na zmotoryzowani radomsko? :decayed: zr-club.pl :kox:
Opublikowano

tak sie pytam :wink4: chłopaki niedlugo robia spota alfik audiczek i vw :gwizdanie:

Opublikowano

tak sie pytam :wink4: chłopaki niedlugo robia spota alfik audiczek i vw :gwizdanie:

Dla mnie spot to jest spot jednej, konkretnej marki. Mogę powiedzieć, że spota mam praktycznie codziennie pod szkołą :D Jest Audi, VW, Alfy, Mercedesy :polew:

Opublikowano

bardzo śmieszne :decayed: forum ode mnie ze szkoly :wink4:

Opublikowano

witamy Zwirasa :decayed: jak zdrówko :polew:

Opublikowano

kiedy chcesz :decayed: po szkole i weekend zawsze mam czas :evil:

Opublikowano

dzisiaj w nowo jest karaoke wybierzemy sie? zrobic zniszczenie? :evil::bag::banan2::banan3:

Fu*k jutro się wybierzmy, dzisiaj nie mogę :no: ;( zwiras zaczyna się wypogadzać faktycznie czas na destrukcję... :dance::bag::thumbup:

Opublikowano

nie umiem śpiewac :polew:

Opublikowano

ja tez nie :D ale beda jaja :).

wczoraj zamelinowalismy sie w audi ;D rzucilismy na tyl farelke i temperature w samochodzie mielismy z 20 stopni ;D, chalilsmy/spalismy/chlalismy az widno sie zrobilo :polew:

Opublikowano

i ty jeszcze zyjesz :decayed: zwiras masz moze zalozony temat swojej furki? :gwizdanie:

Opublikowano

eee idz ty :decayed: nawet sobie jej nie zobacze... na fotkach :kox: bo kiedys pod ekonomikiem widziałem ją z ciekawym wypasem na konsoli :polew: