miferA4B5 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Rozumiem, ze zamiast "hak" ma byc "jak"? No calkiem mozliwe, ze to przez to. Przejedz sie i zmierz jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Tak tak jak. I chyba tak zrobię zanim się sprężyny źle uloza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Zerknij tez na nie czy dobrze siedza no to powodzenia tam :- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Siedzą ok :-) widzimy się na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 No to jak nie uda sie rozwiazac problemu to bedziemy myslec na spocie dozoba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Siema pany, moze chce ktoś jakieś mebelki? https://www.facebook.com/MebleMagic Tyle ze u was to stolarz na stolarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A mnie niestety zabraknie koledzy bo mam rodzinną imprezę bez możliwości rezygnacji. Tak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 No chyba se jaja robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx34 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 no mnie rowniez niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Moze jakis inny termin tak zeby wszyscy albo chociaz wiekszosc byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 No jak się wszyscy zgadzają to możemy przesunąć spocik o niedzielę do przodu na 09.03.2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Mi nie robi roznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ej ja też mam imprezę. Może jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja bym wolal tego 9.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Na jutro to tylko MY będziemy w 3-kę bo to kilka godzin a tak jest 2 tygodnie to się wszyscy zwiedzą i będzie kilkanaście aut, oby słoneczko świeciło bo ostatnio było mokro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 No oby pogoda byla przymajmniej znosna jeszcze auto trzeba podszykowac bo koza i na zimowkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 a już miałem przyjeżdżać na pierwszą niedzielę marca z tego Krakowa... czyli spot przełożony na 9go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 No tak na 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 9.03 tez moze bym wpadl na chwile:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wojtek, Ty masz tego alu szprychę na zapasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi