bava Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Dużo nas będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ja bede na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ale o ktorej 14 czy 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 za 5 minut. Ja się chwilkę spóźnie bo muszę kogoś podrzucić po drodze. ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ---------- No i fajnie było i w cieniu tylko browca z grillem brakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bava Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Moglibyśmy kiedyś coś pomyśleć i jakiegoś grilla z browcem zrobić przy sobocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Też coś mi przez głowę takiego przeleciało ale to może zapodamy temat przy najbliższym spotkaniu i się okaże czy przejdzie w głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Mnie niestety nie bylo, bo mi sie popierdzieliło i byłem pewny, ze to za tydzien -.- co do grilla to jestem jaknajbardziej za :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 http://fotoo.pl//out.php?i=802023_dscn5089.jpg Srebrne Ostatnio Widziane na Orlenie - Brzeźnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Pewnie tankowalem. ... browca:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Pewnie tankowalem. ... browca:-D Gdzie ramki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Zostały na starej a zamówić jakoś jeszcze m i się nie zebrało. A ty jaka latasz bo nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Komu polarek jeszcze ? brakuje 2 sztuk http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/index2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Polarki to na jesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer86 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam, panowie gdzie w Radomsku lub okolicach jest godny polecenia mechanik? zrobiłem ostatnio skan błędów w mojej starej B6 i się tego trochę nazbierało - chodzi mi głównie o sprawdzenie przewodów doładowania i ewentualnie przeczyszczenie turbiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Pieciajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 TU JEDŹ Auto Serwis SEBCYC Warsztat Samochodowy Radomsko , Warsztat Radomsko , Mechanik Radomsko , Wulkanizacja Radomsko , Diagnostyka Komputerowa Spawanie Aluminium , Spawanie Plastiku Geometria K , Serwis Klimatyzacji Radomsko ,Klima Radomsko , Swapy, Budo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Popieram znam Sebastiana zna się na rzeczy. O D nie dawna prowadzi serwis klimy. Nabijanie ozonowanie 9 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Popieram znam Sebastiana zna się na rzeczy. O D nie dawna prowadzi serwis klimy. Nabijanie ozonowanie 9 zł Nie Ładnie Grześ Nie ładnie w piątek tak jechać na skróty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Na skróty? Niby gdzie?:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi