Opublikowano 22 Czerwca 201016 l tak jak mówiłem, jest elegancko , ale pokaż jeszcze profil swój [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 10:21_________________________________________________ Wąski :good: tylko daj jeszcze kilka ładnych fotek ok te Kerczi robił bo się podniecił
Opublikowano 22 Czerwca 201016 l Kerczi juz nie zrobi :gwizdanie: poza tym jakos dziwnie ja mam ladna wersje tego zdjecia [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 12:39_________________________________________________ za brud i rdze na autku nie odpowiadam :polew:
Opublikowano 22 Czerwca 201016 l Kerczi juz nie zrobi :gwizdanie: poza tym jakos dziwnie ja mam ladna wersje tego zdjecia [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 12:39_________________________________________________ za brud i rdze na autku nie odpowiadam :polew: Efekt jak najbardziej Ale zastanowiłbym się osobiście gdybm miał to zakładać u siebie Przy tej dokładce i naszych drogach + wysokie krawężniki można ją szybko urwać ewentułalnie połamać... :gwizdanie:
Opublikowano 23 Czerwca 201016 l Kerczi juz nie zrobi :gwizdanie: poza tym jakos dziwnie ja mam ladna wersje tego zdjecia [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 12:39_________________________________________________ za brud i rdze na autku nie odpowiadam :polew: Efekt jak najbardziej Ale zastanowiłbym się osobiście gdybm miał to zakładać u siebie Przy tej dokładce i naszych drogach + wysokie krawężniki można ją szybko urwać ewentułalnie połamać... :gwizdanie: to tak samo po co zakładać nowe opony ... większe felgi ... itp itd żyje się raz !!!!!!!
Opublikowano 23 Czerwca 201016 l Tym bardziej że cena nie jest wysoka więc aż tak szkoda nie będzie gorzej uszkodzić np. dokładkę s-line bądź zderzak za 1000 zł
Opublikowano 26 Czerwca 201016 l a ma ktoś fotkę jak to wygląda na B6 s-line, ale srebrnym bo nigdzie nie mogę znaleźć
Opublikowano 18 Sierpnia 201015 l super to wyglada na zderzaku s-line,zastanawialem sie czy nie kupic do seryjnego zderzaka ale lipnie to wyglada a szkoda
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l na B7 ale czarnym jak u mirona to jeszcze ujdzie ale na B5 i B6 jakoś nie pasuje ta dokładka-psuje auto
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l Jeżeli jest zderzak od S4 bądź zamontowane jest w eSce to wygląda elegancko
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us na czarnym S linie daje radę
Opublikowano 19 Sierpnia 201015 l No prosze Was... ta dokladka wyglada w B6 jak pol d*py zza krzaka jalowca... Sam zderzak S-line w B6/B7 jest tak wyprofilowany, ze ta dokladka z Cupry tylko sztucznie to "przedluza".
Opublikowano 6 Lutego 201115 l Odgrzewam kotleta. Ma ktoś może fotkę jak to wygląda na A6 C6 ? w ogóle to będzie pasować
Opublikowano 20 Lutego 201214 l straszna cisza w wątku.. a ja napaliłem się na tą dokładeczkę... gdzie można ją najtaniej kupić ?
Opublikowano 20 Lutego 201214 l Na leonclub.pl kolega o nicku staszek20vt ma dokładki za 180zł w aso są za ok 280zł