Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Po dodaniu gazu, auto traci moc i gaśnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany i panewy mam problem z pacjentem a jedt nim A4 b5 1.8T 110kW 150km o oaznaczeniu AEB z 1995r.Autko kilka dni temu smigalo calkiem nieźle do minionego poniedziałku gdzie podczas jazdy zaczęło szarpać poczym wyskoczyła lampa alladyna i auto zgasło. Proby odpalenia były zbędne a auto nadalnie paliło, nadmienię iz posiada lpg ktorego nie uzywam. I sprawdzałem co moze byc ale komputer wykazał zbyt niskie napiecie na przepływce i kilka innych błedów co w rzeczywistosci okazało sie ze swiece i 2 cewki do wymiany,wiec zmieniłem i audi odpaliło lecz teraz jest tak ze obroty takie jak byc powinny natomiast gdy dodaje sie gazu auto zaczyna kuleć i gaśnie czy to na biegu jałowym czy podczas jazdy. Ps.komp pokazał tez bład 65535 szukałem go na roznych stronach i nie znalazłem co to za błąd. Czy to moze byc juz koniec silnika??

Opublikowano

Jak miałeś czerwoną olejarkę to do sprawdzenia ciśnienie oleju i pewnie micha w dół i czyszczenie smoka. Co do przepływki to logi statyczne i dynamiczne 2+7.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
2 godziny temu, przem8 napisał:

Jak miałeś czerwoną olejarkę to do sprawdzenia ciśnienie oleju i pewnie micha w dół i czyszczenie smoka. Co do przepływki to logi statyczne i dynamiczne 2+7.

A ten błąd 65535???  Co oznacza? 

Opublikowano
1 minutę temu, Rafał 18t napisał:

A ten błąd 65535???  Co oznacza? 

Udupcenie sterownika,zazwyczaj błąd wewnętrzny pamięci.