przemobwski Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Witam wszystkich Bardzo proszę o pomoc po wgraniu pełnego Fisu pali się kontrolka o braku płynu do spryskiwaczy Zatem mam pytanie wiem że trzeba zmasowac pin nr 1 Może ktoś powiedzieć jakiego koloru kabel łączy się z pinem nr 1 żeby nie rozbierać wtyczki tylko podpiąć kabel do masy od kabla który wchodzi do tego pinu Czy w każdym modelu do tego pinu wchodzi ten sam kolor kabla czy przy moim może być inny kolor?. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam Serdecznie
pila24 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Godzinę temu, przemobwski napisał: Witam wszystkich Bardzo proszę o pomoc po wgraniu pełnego Fisu pali się kontrolka o braku płynu do spryskiwaczy Zatem mam pytanie wiem że trzeba zmasowac pin nr 1 Może ktoś powiedzieć jakiego koloru kabel łączy się z pinem nr 1 żeby nie rozbierać wtyczki tylko podpiąć kabel do masy od kabla który wchodzi do tego pinu Czy w każdym modelu do tego pinu wchodzi ten sam kolor kabla czy przy moim może być inny kolor?. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam Serdecznie Cała karoseria jest masą,jak również przewody o kolorach brązowych(bez żadnych dodatkowych kolorowych pasków).
przemobwski Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 Pila24 Chodzi mi jaki kabel jest przy wiazce od licznika przy pinie nr 1
pila24 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, przemobwski napisał: Pila24 Chodzi mi jaki kabel jest przy wiazce od licznika przy pinie nr 1 Wszystko jest na forum,u Ciebie w niebieskiej wtyczce pin 1 powinien być wolny. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez pila24
Rekomendowane odpowiedzi