szpakuziom Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam, zakupiłem od klubowicza moduł DRL. Potrzebuje wiedzieć gdzie idą dwa kabelki jeden czarny i niebieski podejrzewam, że jest to masa?
kamil-vag Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 To zapytaj tego, od kogo kupiłeś jak to miał podłączone, albo chociaż co to za moduł, gdzie kupiony...
szpakuziom Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2020 No właśnie poprzedni właściciel tego urządzenia nie wiedział, ponieważ tego nie podłączał. Pisałem do sprzedawców o schemat, ale nikt nie odpisuje.
kamil-vag Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 czerwony plus niebieski masa zielony sygnał z mijania fioletowe wyjścia na drl ----- czarny być może + po zaplonie żółty być może aktywacja doswietlania W tym temacie dopytaj, wrzuc zdj modułu, ktoś może montował i ma instrukcje https://a4-klub.pl/topic/227985-montaż-modułu-drl-w-światłach-drogowych/
pila24 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Ubiegłeś mnie xd Edytowane 4 Stycznia 2020 przez pila24 1
Rekomendowane odpowiedzi