xXxRadekxXx Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Witam,Jestem właścicielem Audi z 1998. Wczoraj jazda po zmroku okazalo sie, ze nie dzialaja swiatla drogowe tzn. jezeli pociagne manetke od swiatel do siebie kilka razy to za którymś razem złapią i dlugie swieca ale jak popche ja do przodu i przeskoczy w pozycje kiedy swiatla drogowe powinny swiecic caly czas ale się nie wlaczaja dopiero jak się pomacha manetka do siebie i od siebie to za którymś razem złapią ale też potrafią się wyłączyć mimo tego że manetka jest ustawiona na włączonych drogowych. Wiem, ze trzeba sprawdzic przekaznik od swiatel ale nie bardzo orientuje sie w jaki sposob. Moze ktos pomoze?Pozdrawiam Edytowane 5 Stycznia 2020 przez xXxRadekxXx Zmiana oposu
pila24 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, xXxRadekxXx napisał: Witam,Jestem właścicielem Audi z 1998. Wczoraj jazda po zmroku okazalo sie, ze nie dzialaja swiatla drogowe tzn. jezeli pociagne manetke od swiatel do siebie kilka razy to za którymś razem złapią i dlugie swieca ale jak popche ja do przodu i przeskoczy w pozycje kiedy swiatla drogowe powinny swiecic caly czas ale się nie wlaczaja dopiero jak się pomacha manetka do siebie i od siebie to za którymś razem złapią ale też potrafią się wyłączyć mimo tego że manetka jest ustawiona na włączonych drogowych. Wiem, ze trzeba sprawdzic przekaznik od swiatel ale nie bardzo orientuje sie w jaki sposob. Moze ktos pomoze?Pozdrawiam Manetka do wymiany. Lub do wyczyszczenia styków bo jeszcze używke trafisz jak swoją. Edytowane 5 Stycznia 2020 przez pila24
pitasss10 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dokładnie tak, styki w manetce do przeczyszczenia. Przy okazji możesz zmienić przewody w kostce żeby drogowe świeciły razem z mijania.
xXxRadekxXx Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 Spróbuję przeczyścić styki najpierw. A co myślicie o przekaźniku bo raczej jak by poszedł to wcale by się nie włączały
Fazii Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Nie ma przekaźnika sterującego lampami... Ewidentnie winna jest manetka
xXxRadekxXx Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 To że by styki przeczyścić to kierownica do ściągnięcia?
xXxRadekxXx Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 A robił to już ktoś? Jak tak to poprosił bym o jakieś podpowiedzi jak to dokładnie zrobić
pila24 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 16 minut temu, xXxRadekxXx napisał: A robił to już ktoś? Jak tak to poprosił bym o jakieś podpowiedzi jak to dokładnie zrobić
Rekomendowane odpowiedzi