FozzY Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Witam, Dzisiaj tego cudownego dnia jakis "kierowca" postanowił zepsuć mi cały dzień i taki oto ślad po sobie pozostawił. Sprawa zgłoszona na Policja, małe szanse, że sprawca zostanie zlokalizowany. Pytanie ile może wynieść naprawa ?
maciej_m Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Witaj. Ceny gratów możesz sobie oszacować np. tu: autoPlus - największy sklep VAG w sieci - Katalog AUDI AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog... Swoją drogą miły i uczciwy obywatel Niedorzecza Ci się trafił.
hak64 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Gdyby kosztorys naprawy sporządzało ASO, to masz pewne powyżej 5 tys zł (nie licząc tego co pod skorupą zderzaka). Sprawdź czy administracja osiedla nie tam gdzieś monitoringu, ewentualnie pytaj sąsiadów, czy czasem czegoś nie widzieli.
Axel1 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jak nie ma rozdzielczości hd gdzie widać tablice to taki monitoring można sobie..... . Jeszcze w nocy jak to się stało to zostają tylko życzliwe osoby.
hak64 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 10 godzin temu, Axel1 napisał: Jak nie ma rozdzielczości hd gdzie widać tablice to taki monitoring można sobie. Wbrew pozorom nie masz racji. Nawet gdy tablice są nieczytelne, to rozpoznanie marki i modelu auta znacznie zawęża obszar poszukiwań. W nocy na parking nie podjeżdża kurier, tylko mieszkaniec, a tego już można później namierzyć.
Axel1 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jasne można wszystko mi pomógł życzliwy sąsiad. Policja 2 lata namierzała szkodnika i efekt zero.
FozzY Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2020 Stało sie to między 7:30 - 12:00. Zgłoszone na Policji. Monitoring jest tylko obok na parkingu strzeżonym. W pon. dopiero uda mi sie zorganizować nagrania. Licze, że coś będzie.
FozzY Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2020 Macie jakiś sprawdzony sklep ? Zostawiłem samochód u lakiernika tylko teraz nie wiem gdzie zamówić zderzak
Lukasz_mk2 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 zderzak to chyba najlepiej i najtaniej kupić po prostu używany w kolorze auta, zwłaszcza, że jest tego dużo w sieci na różnego rodzaju portalach aukcyjnych.
reynolds.erica Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Oj szansa nie jest taka mała. U mnie co prawda znalezienie sprawcy zajęło dobre 2 miesiące, ale się udało. Także powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi