adamstyu Opublikowano 21 Stycznia 2020 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam, mam nastepujacy problem. Przy wcisnieciu pedalu gazu do spodu po przekroczeniu 4 tys. obr. auto zaczyna na 2 sec. normalnie ciagnac a pozniej przestaje i taka petla zaczyna przestaje zaczyna przestaje. Tak jakby turbo sie zalaczalo i wylaczalo. Jakies pomysly?
JarekST202 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 No nie no,ręce opadają. Co by tu zrobić?Może wróżbita,może wysnuć jakieś teorie,może powymieniać w samochodzie wszystko co się da...... Dla leniwych takie niestety powinny być odpowiedzi..... 1
adamstyu Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2020 Kompa podpinałem żadnych błędów nie ma. A pytam bo może ktoś miał coś podobnego.
przem8 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 1 minutę temu, adamstyu napisał: Kompa podpinałem żadnych błędów nie ma. A pytam bo może ktoś miał coś podobnego. Powodów może być milion. Logi do zrobienia, bez tego szkoda w ogóle coś pisać w temacie. Wróżek tu nie ma, a jak masz za dużo hajsu na niepotrzebne wymiany to możesz mi przelać.
adamstyu Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2020 To może inaczej, znacie kogoś z łódzkiego kto mógłby mi to zweryfikowac na dniach? W sobote wracam do nl a chcialbym chociaz to zdiagnozować a najlepiej naprawić.
Rekomendowane odpowiedzi