gagat3k Opublikowano 24 Grudnia 2020 Opublikowano 24 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 20:04, Dev napisał: macie tam fajne złodziejskie zagłębie troche mnie dziwi ze ludzie pakują mase gówien czasami niepotrzebnych do samochodów a nikt nie pomysli o jakimś solidnym zabezpieczeniu mimo wszystko bardzo przykro że ktoś stracił swoje auto No niestety pomorskie i kujawsko-pomorskie są tragiczne pod tym względem. W moim mieście było w tym roku z 7 skradzionych b8'ek. Sam czasami się boje w mieście zostawić, bo tak w sumie w Grudziądzu drugiej takiej nie ma i się rzuca trochę w oczy
Dev Opublikowano 24 Grudnia 2020 Opublikowano 24 Grudnia 2020 U mnie na wsi jednego tygodnia skradziono 3 sztuki, jednej nie ukradli bo byla solidnie zabezpieczona. Kradna tylko diesle, bo benzyna to moze "odjechac" tylko na.lawecie
karolek_ust Opublikowano 24 Grudnia 2020 Opublikowano 24 Grudnia 2020 3 minuty temu, Dev napisał: U mnie na wsi jednego tygodnia skradziono 3 sztuki, jednej nie ukradli bo byla solidnie zabezpieczona. Kradna tylko diesle, bo benzyna to moze "odjechac" tylko na.lawecie Czemu Benz tylko laweta. No u nas Pomorze to ciągle coś albo T5 albo Tourany Audi i tak ciągle. I potem na dziuple i rano już w częściach
Dev Opublikowano 24 Grudnia 2020 Opublikowano 24 Grudnia 2020 2 godziny temu, karolek_ust napisał: Czemu Benz tylko laweta. No u nas Pomorze to ciągle coś albo T5 albo Tourany Audi i tak ciągle. I potem na dziuple i rano już w częściach ECU Benzyny nie "zrobisz" od reki, a diesla tak. 1
karolek_ust Opublikowano 24 Grudnia 2020 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Godzinę temu, Dev napisał: ECU Benzyny nie "zrobisz" od reki, a diesla tak. Dobrze że mam tfsi
Rekomendowane odpowiedzi