Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oświetlenie Ambiente w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się przełożyć wszystko

Opublikowano
1 godzinę temu, kris_91 napisał(a):

Da się przełożyć wszystko

Elegancko, dzięki

Opublikowano
2 godziny temu, Wojtas_K napisał(a):

Elegancko, dzięki

białe ambietne mają dwa piny, poznasz po kostkach. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Czy pomógłby mi ktoś to podłączyć bo nie wiem w jakie piny, jest to kubek i tunel środkowy Screenshot_20240501_163421_OneDrive.thumb.jpg.beb4327095927db735b9b735d1896d43.jpgScreenshot_20240501_163146_SamsungNotes.thumb.jpg.f28a456a7cb1cc8f1f7d7a4e3304e4cc.jpg

20240501_172444.jpg

Opublikowano

Masz napisane w instrukcji.

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia o jak wtyczek chodzi , jestem zielony z elektroniki, czy mógłbyś pomoc?

Opublikowano

Wtyczki lampek oświetlenia anbiente znajdujące się nad stopami kierowcy i pasażera. Jeżeli nie masz tam lampek, to musisz doprowadzić przewody do sterownika BCM1 i tam się wpiąć. Powinno także znajdować się w instrukcji którą masz, w które piny w BCM1.

Opublikowano

Oświetlenie nog dokładałem i mam aktywowane wszystko działa tylko mam problem z pinami od kubka I tunelu bo instrukcja nie mówi która kostka i wszystkie 3 piny mam podpiąć do tego pina numer 2

Edytowane przez Toniomito

Opublikowano

Masz trzy elementy, z których każdy ma 2 przewody, zielony i brązowy.

Przewody zielone wpinasz na pin 2 wtyczki od lampki ambiente przestrzeni nóg, a brązowe na pin 1 tej samej lampki.

Opublikowano

W ktory kabel mam się wlutować przód czy tył od tych nog ?

20240501_194515.jpg

20240501_194520.jpg

Opublikowano

Przednie lampki przestrzeni nóg.

Opublikowano

A brązowy mogę do masy jest tam na zdjęciu

20240501_194520.jpg

Opublikowano

Możesz.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie czy mogę podłaczyć 3 zielone w to miejsce gdzie łączą sie żółty i jasno niebieski to jest chyba przód i tył nie pamiętam już niebieski pin nr. 2 żółty pin nr.3

17145867203546090117707275892160.jpg

Opublikowano

Jeżeli są od oświetlenia ambiente to tak. To Ty wiesz sam najlepiej od czego one są, skoro je dokładałeś.

Opublikowano

Dziła bardzo dziękuję za pomoc ? 

Opublikowano

?:hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 13.10.2023 o 15:53, user789 napisał(a):

Tak mam włączoną jasność sekcji na nogi i innych też. 

Więc aktualnie sytuacja wygląda tak, że nie działa mi podświetlenie nóg, cup holdera i wydaje mi się że tego bocznego oświetlenia wzdłuż tunelu środkowego - sprawdze dokładnie dzisiaj wieczorem jeszcze.

Czy kojarzysz bezpiecznik który może odpowiadać za te sekcje? Dodam, że przyciski przy skrzyni, od ręcznego, i gniazdo zapalniczki działa normalnie. 

Cześć Panowie,

odgrzebuje temat o który kiedyś pytałem - mianowicie mam qq1, ale nie działa mi podświetlenie nóg, cup holdera i boczneo świetlenie wzdłuż tunelu środkowego. Reszta podswietlenia tj. boczki drzwi, w okół lewarka itp wszystko działa, moge sterować intensywnością w MMI.

Ledy w cup holderze są i działają bo wyjmowałem i sprawdzałem na krótko z zewnętrznego żródła czy świecą, lampki w nogach też są. Po sprawdzeniu miernikiem wychodzi na to, że prądu nie ma we wtyczkach od cup holdera i we wtyczkach do lampek na nogi.
Pytanie - czy macie jakiś schemat wiązek tego oświetlenia ( tunel, nogi), żebym mógł prześledzić z miernikiem i znaleźć przerwę w obwodzie? 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy istnieje możliwość zrobienia ambiente QQ2 w przedlift ale żeby świeciło jak w polifcie? (Białe światło na przestrzenie nóg, brak podświetlanych boczków-schowek) No i żeby nie wywalało błędów?

Edytowane przez Sek099

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiem, nie jest to oryginał ale brakowało mi oświetlenia konturowego deski i włącznika świateł . Moje oko cieszy :) pozdro :hi:

IMG_0957.JPG

IMG_0958.JPG

IMG_0963.JPG