Syyyyyba Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Jak w temacie, przestało mi świecić tylne światło stopu prawe, żarówka jest okej, ale niestety wtyczka wygląda jak na zdj niżej, nie wiem jak to się stało ale się stało hehe. Próbowałem troche druciarstwa i chciałem ten bolec wydłużyć przepalony bo ma jakieś 2mm i myślałem że nie styka z wtyczką w światłach ale nic to nie dało. Jakieś sugestie co do naprawy czy jestem skazany na wymianę wtyczek? Edytowane 16 Lutego 2020 przez Syyyyyba
Fido Opublikowano 19 Lutego 2020 Opublikowano 19 Lutego 2020 Jak chcesz to porządnie zrobić to wymiana wtyczek.
Syyyyyba Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Opublikowano 19 Lutego 2020 Jestem za granicą w tym momencie i nie mam jak więc chciałem to jakoś na sztukę na chwilę bo niedługo zjezdzam ;c
Fido Opublikowano 20 Lutego 2020 Opublikowano 20 Lutego 2020 Wyprowadź z lampy kabel z tego pinu co się wypalił i połącz go za wtyczką. Na zjazd wytrzyma.
marcin2006 Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 mam ten sam problem ,wypalony pin wstawiona druga lampa i dalej pali może ktoś wie dlaczego
dekiel 13 Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 31 minut temu, marcin2006 napisał: mam ten sam problem ,wypalony pin wstawiona druga lampa i dalej pali może ktoś wie dlaczego Zobacz wtyczkę w jakim jest stanie, możliwe że nie ma już dobrego styku na pinie i się grzeje.
marcin2006 Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 20 minut temu, dekiel 13 napisał: Zobacz wtyczkę w jakim jest stanie, możliwe że nie ma już dobrego styku na pinie i się grzeje. ok podziękował, a gdzie wtyczke można dostać
dekiel 13 Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 W ASO powinni jeszcze mieć. Najpierw zajrzyj , sprawdż połączenia przewodów zobacz czy nic tam się nie grzeje.
Rekomendowane odpowiedzi