Adam2105 Opublikowano 20 Lutego 2020 Opublikowano 20 Lutego 2020 Witam.mam pytanie czy ktos wie jak uruchomic wyzej wymienona funkcje?dodam ze byl szpec i wkodowal mi polskie menu blutu nowe mapy itd i wszystko mialo hulac po godzinie ponoc taka procedura.facet pojechal funkcja nie jest widoczna a on nie odbiera telefonu.moze ktos cos zaradzi z tym problemem?z gory dziekuje Adam
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2020 Opublikowano 20 Lutego 2020 A co to za magik ? daj tel namiar aby przestrzec innych 1
Adam2105 Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Opublikowano 20 Lutego 2020 Dam facetowi jeszcze kilka dni na odkupienie win jak sie nie odezwie to napewno napisze kto to.narazie tylko tyle ze z podkarpacia.
Robero321 Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 16 godzin temu, Adam2105 napisał: i wszystko mialo hulac po godzinie ponoc taka procedura. Nie no proszę Cię nie bądź naiwny... Jest kilu takich co lecą w uja i kantują kradnąc kasę nic nie robią albo jeszcze uszkodzą soft i walą ściemę że za godzinę albo jutro będzie działać. tematy wiele razy wałkowane na różnych forach.. To nie ten możne pajac ?
aker Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 W dniu 20.02.2020 o 14:27, Adam2105 napisał: Witam.mam pytanie czy ktos wie jak uruchomic wyzej wymienona funkcje?dodam ze byl szpec i wkodowal mi polskie menu blutu nowe mapy itd i wszystko mialo hulac po godzinie ponoc taka procedura.facet pojechal funkcja nie jest widoczna a on nie odbiera telefonu.moze ktos cos zaradzi z tym problemem?z gory dziekuje Adam Skoro był u Ciebie to albo ktoś Ci go polecił albo go sam znalazłeś i wszystko wskazuje że w naszych stronach nie słyszałem o takim supermenie.Podejrzewam że to ćwok i wypadało by go zaprosić na kolejną usługę oczywiście nie z Twojego tel.i wtedy wypada koleżce wytłumaczyć jakie usługi wykonuje....
Adam2105 Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Opublikowano 23 Lutego 2020 Witam.jednak nie zwrocilem uwagi na maly szczegół w ofercie na olx tego goscia.to jednak niestety ten baran z emeltronic!krew mnie zalewa.moze mu sie dobierzemy w jakis sposob do tylka?takich trzeba tepic!jak szarancze.
Adam2105 Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Opublikowano 23 Lutego 2020 A tak wyglada jego reklama na olx.
Tom A4 Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) funkcja bt aktywowana w zielonym ? jak zrobił tylko kodowanie to nie ruszy. Wgranie pl i map nie aktywuje bt. Pan wgrywa darmowy soft i ma się za speca, żenada. Edytowane 23 Lutego 2020 przez Tom A4
Rekomendowane odpowiedzi