Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Aktywacja Bluetooth PL MENU 3G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.mam pytanie czy ktos wie jak uruchomic wyzej wymienona funkcje?dodam ze byl szpec i wkodowal mi polskie menu blutu nowe mapy itd i wszystko mialo hulac po godzinie ponoc taka procedura.facet pojechal funkcja nie jest widoczna a on nie odbiera telefonu.moze ktos cos zaradzi z tym problemem?z gory dziekuje Adam

Opublikowano

A co to za magik ?  daj tel namiar aby przestrzec innych

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Dam facetowi jeszcze kilka dni na odkupienie win jak sie nie odezwie to napewno napisze kto to.narazie tylko tyle ze z podkarpacia.

Opublikowano
16 godzin temu, Adam2105 napisał:

i wszystko mialo hulac po godzinie ponoc taka procedura.

Nie no proszę Cię nie bądź naiwny...

Jest kilu takich co lecą w uja i kantują kradnąc kasę nic nie robią albo jeszcze uszkodzą soft i walą ściemę  że za godzinę albo jutro będzie działać.

tematy wiele razy wałkowane  na różnych forach..

To nie ten  możne pajac ?

Opublikowano
W dniu 20.02.2020 o 14:27, Adam2105 napisał:

Witam.mam pytanie czy ktos wie jak uruchomic wyzej wymienona funkcje?dodam ze byl szpec i wkodowal mi polskie menu blutu nowe mapy itd i wszystko mialo hulac po godzinie ponoc taka procedura.facet pojechal funkcja nie jest widoczna a on nie odbiera telefonu.moze ktos cos zaradzi z tym problemem?z gory dziekuje Adam

Skoro był u Ciebie to albo ktoś Ci go polecił albo go sam znalazłeś i wszystko wskazuje że w naszych stronach nie słyszałem o takim supermenie.Podejrzewam że to ćwok i wypadało by go zaprosić na kolejną usługę oczywiście nie z Twojego tel.i wtedy wypada koleżce wytłumaczyć jakie usługi wykonuje....

Opublikowano

Witam.jednak nie zwrocilem uwagi na maly szczegół w ofercie na olx tego goscia.to jednak niestety ten baran z emeltronic!krew mnie zalewa.moze mu sie dobierzemy w jakis sposob do tylka?takich trzeba tepic!jak szarancze.

Opublikowano

Screenshot_2020-02-23-11-53-03.png

Opublikowano

A tak wyglada jego reklama na olx.

Opublikowano (edytowane)

funkcja bt aktywowana w zielonym ? jak zrobił tylko kodowanie to nie ruszy. Wgranie pl i map nie aktywuje bt. Pan wgrywa darmowy soft i ma się za speca, żenada.

Edytowane przez Tom A4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...