szpakuziom Opublikowano 1 Marca 2020 Opublikowano 1 Marca 2020 Witam, mam pytanie, czy wahacze, które są na zdjęciu różniły się czymś? Miałem wahacz o numerach 8E0 505 311 AC a chcę wstawić o końcówce S Czy to będzie w czymś przeszkadzało?
trepek Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Jedyne różnice jakie mogą być to to, że jeden wahacz miał od spodu otwory pod dolne osłony (pakiet na bezdroża czy coś).
szpakuziom Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Opublikowano 7 Marca 2020 Aha, no to fajnie, bo odkrecalem śrubke od łącznika stabilizatora i się urwala, później pech chciał, że złamał mi się wykrętak ? cale szczęście miałem zapasowy wahacz.
Makale Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 Łatwiej wymienić wahacz niż nagwintować 1 śrubkę?
Emejcz Opublikowano 23 Marca 2020 Opublikowano 23 Marca 2020 W dniu 13.03.2020 o 23:21, Makale napisał: Łatwiej wymienić wahacz niż nagwintować 1 śrubkę? Jak tylko śrubkę mocującą przewody/linki to pewnie, że łatwiej nagwintować.
trepek Opublikowano 23 Marca 2020 Opublikowano 23 Marca 2020 3 godziny temu, Emejcz napisał: Jak tylko śrubkę mocującą przewody/linki to pewnie, że łatwiej nagwintować. Sruba od lacznika stabilizatora.
Rekomendowane odpowiedzi