Opublikowano 14 Stycznia 20224 l Mega kolor masz Adam. . Siedzi klawo ale lekka koza jest bo dopa niżej niż przód.
Opublikowano 14 Stycznia 20224 l Autor Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Mega kolor masz Adam. . Siedzi klawo ale lekka koza jest bo dopa niżej niż przód. To i tak założone wyższe springi... Może coś z przodem trzeba. Jak założyłbym talerzyki z b5 to co będzie na EU? Przejdzie??
Opublikowano 14 Stycznia 20224 l 18 minut temu, Adam87 napisał: To i tak założone wyższe springi... Może coś z przodem trzeba. Jak założyłbym talerzyki z b5 to co będzie na EU? Przejdzie?? Masa ludzi z tym walczy za pomocą talerzyków od B5 na przód... Wierzchołek przedniego nadkola jest umiejscowiony wyżej, stąd wrażenie japy z przodu. Edytowane 14 Stycznia 20224 l przez george
Opublikowano 14 Stycznia 20224 l Myślę, że tak .Nie bedzie tam właził z latarką przecież. Ja podbijam EU u znajomego mechanika i jak wjeżdżam to się pyta co zmodziłem w tym roku. Chociaż w aucie nie ma się do czego przyczepić i mam przegląd na dwa lata. Ja mam Eibach Pro Kit S , wbiłem papiery . Dla spokoju z ubezpieczalnią w razie czego.
Opublikowano 14 Stycznia 20224 l Przed talerzami z B5 się dobrze zastanów Adam, bo nawet Paweł był u mnie teraz i u niego na gwincie jest wyżej niż u mnie na 1bv i talerzach... Naprawdę jest nisko, a jak masz dokładkę z Cupry to rozjebiesz moment
Opublikowano 14 Stycznia 20224 l 7 minut temu, kamil-vag napisał: Przed talerzami z B5 się dobrze zastanów Adam, bo nawet Paweł był u mnie teraz i u niego na gwincie jest wyżej niż u mnie na 1bv i talerzach... Naprawdę jest nisko, a jak masz dokładkę z Cupry to rozjebiesz moment Kamilu nie skręciłem jeszcze ostatecznie pójdzie przód w dół 10 mm i dojdą dystanse też do zimówek 15 mm , Te co mam to 10 mm do letnich. zostały z braku laku .Wtedy bedzie spas.
Opublikowano 15 Stycznia 20224 l No tak, ale mi bardziej chodziło o odległość od dolnej dokładki do ziemi...
Opublikowano 15 Stycznia 20224 l Autor W dniu 14.01.2022 o 23:47, kamil-vag napisał: Przed talerzami z B5 się dobrze zastanów Adam, bo nawet Paweł był u mnie teraz i u niego na gwincie jest wyżej niż u mnie na 1bv i talerzach... Naprawdę jest nisko, a jak masz dokładkę z Cupry to rozjebiesz moment Jeszcze nie jestem pewny czy zamontuję.. Narazie jest ok będzie można latać po zaspach Edytowane 15 Stycznia 20224 l przez Adam87
Opublikowano 16 Stycznia 20224 l W dniu 19.05.2021 o 18:43, Adam87 napisał: Kierownica ogarnięta. Z Kamilem do 23 walczyliśmy online dzięki No i od Kamila również są lampki Zacny ryj
Opublikowano 20 Stycznia 20224 l W dniu 14.01.2022 o 22:41, george napisał: Masa ludzi z tym walczy za pomocą talerzyków od B5 na przód... Wierzchołek przedniego nadkola jest umiejscowiony wyżej, stąd wrażenie japy z przodu. Te słowa powinny być w nagłówku każdego tematu związanego zawieszeniem w B6
Opublikowano 20 Stycznia 20224 l Ale oczy chcą i tak inaczej... Jak ktoś ma sporo do jeżdżenia po gorszych drogach to już chyba lepiej dać d*pę do góry... Adam, albo idź w ślady Karola i montuj Air'a
Opublikowano 20 Stycznia 20224 l Autor Godzinę temu, kamil-vag napisał: Ale oczy chcą i tak inaczej... Jak ktoś ma sporo do jeżdżenia po gorszych drogach to już chyba lepiej dać d*pę do góry... Adam, albo idź w ślady Karola i montuj Air'a Zobacze, jak to wyjdzie, może faktycznie się zamontuje.... talerzyki B5 2 godziny temu, Ivanek napisał: Te słowa powinny być w nagłówku każdego tematu związanego zawieszeniem w B6 I w B7 też 23 minuty temu, dekiel 13 napisał: Cool bil Adam. Angielsko Norweski
Opublikowano 20 Stycznia 20224 l 6 minut temu, Adam87 napisał: Angielsko Norweski Tak chopaki mówio w Larviku jak mój widzo.
Opublikowano 20 Stycznia 20224 l Autor 23 minuty temu, dekiel 13 napisał: Tak chopaki mówio w Larviku jak mój widzo. U mnie mówią: Uuuu mase rust k**wa
Opublikowano 30 Stycznia 20224 l Skończyło się dlubanie przy b7, teraz ten zajmuje czas. Te mody wciągają i trudno usiedzieć jak nie ma co robić
Opublikowano 30 Stycznia 20224 l Autor 27 minut temu, Rob@k napisał: Skończyło się dlubanie przy b7, teraz ten zajmuje czas. Te mody wciągają i trudno usiedzieć jak nie ma co robić Dokładnie Choć tu miało nie być dłubane
Opublikowano 30 Stycznia 20224 l 10 minut temu, Adam87 napisał: Dokładnie Choć tu miało nie być dłubane Anonimowi Rezacze.