stefano189 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 takie korekty licznika, to ja rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Wymieniałeś "szkło" czy polerowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Profi jak zwykle. Poka te kierunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Licznik polerowany, a na koniec nałożona powłoka. Hmmm kurde tylko jak pokazać te kierunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 No panie Profi robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 6 minut temu, KoJ@K napisał: Licznik polerowany, a na koniec nałożona powłoka. Czym robiłeś polerkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 W sumie leciałem tym co było pod ręką - Maszyna rotacyjna, mały średni padzik, pasta fixer, a później essence. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 3 godziny temu, KoJ@K napisał: W sumie leciałem tym co było pod ręką - Maszyna rotacyjna, mały średni padzik, pasta fixer, a później essence. wygląda jak nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 No piękności wyszedł licznik , legalna korekta licznika kiedy mogę moją szybkę wysłać to mi tak ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Kiedy tylko chcesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 14 godzin temu, KoJ@K napisał: Licznik polerowany, a na koniec nałożona powłoka. Hmmm kurde tylko jak pokazać te kierunki Nagrać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 W dniu 8.06.2020 o 18:37, tommy24 napisał: Bardzo chętnie. A do klienta dojedziesz ? ? Bo mam kawałek do Ciebie ? dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Nocleg i wyżywienie ogarniecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Podczas przyciemniania szyb przednie szyby były zrobione folią o stopień jaśniejsza, jednak...nie był to dobry pomysł i cały czas mnie to gryzło ... no i teraz jest tak jak być powinno tera to taaaa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Bandzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tkoczu_ Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Ale kocur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Fajnie, a jak z policjom powiec? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jebaniutki ale czarny nagraj filma jak będziesz zrywał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Koledzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Oj tam, żebyś jak najdłużej jeździł na takich. ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi