Wandej Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Auto przepiękne ale jak dla mnie zmiana felg na minus do wyglądu. SPF fajnie się komponowały hebel konkret. Tył starczy 330mm na wentylowanej tarczy
kabe Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) tył raczej wrzucam z S4 (330mm o ile się nie mylę) ale czekam na niespodziewany przypływ gotówki co do felgi to wiadomo- kwestia gustu, narazie ori zostawiłem sobie na zimę bo w tym sezonie coś mnie potenteges i kupiłem nowe zimówki (bardzo się przydały w mieście ) ale mam wrażenie, że min 25mm dystansu będę potrzebował żeby kopyto się zmieściło. Dzisiaj samochód będzie miał spa także jutro wrzucę normalne foty jak pogoda pozwoli A no i na chwilę obecną przewody są zwykłe, z tego co słyszałem w b8 są tak pozawijane, że oplot strzela, ktoś przerabiał temat i może potwierdzić? Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez kabe
Wandej Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 godziny temu, kabe napisał: tył raczej wrzucam z S4 (330mm o ile się nie mylę) ale czekam na niespodziewany przypływ gotówki co do felgi to wiadomo- kwestia gustu, narazie ori zostawiłem sobie na zimę bo w tym sezonie coś mnie potenteges i kupiłem nowe zimówki (bardzo się przydały w mieście ) ale mam wrażenie, że min 25mm dystansu będę potrzebował żeby kopyto się zmieściło. Dzisiaj samochód będzie miał spa także jutro wrzucę normalne foty jak pogoda pozwoli A no i na chwilę obecną przewody są zwykłe, z tego co słyszałem w b8 są tak pozawijane, że oplot strzela, ktoś przerabiał temat i może potwierdzić? Na pewno Dev miał taki przypadek. Nie ryzykuj. Jak chesz to daj nowe gumowe. Z tyłu możesz założyć oplot 1
kabe Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 9 godzin temu, Wandej napisał: Na pewno Dev miał taki przypadek. Nie ryzykuj. Jak chesz to daj nowe gumowe. Z tyłu możesz założyć oplot Dzięki!
Gibons Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Hebel konkret ogólnie auto za nie wygląda ten kolor miazga Jak chcesz mam tył w dobrej kasie. 1
kabe Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Ciągle mało czasu ale udało się ogarnął parę zdjęć i delikatne spa Jest jeszcze mega dużo pracy ale już powoli zaczyna mi się to wszystko podobać Tak wiem, śruby nie siedzą w uj ale nie miałem czasu malować a zamawiałem dłuższe iż gdyż bez dystansu kopytko się nie mieściło a z dystansem te które miałem wchodziły na jakieś 7-8mm to tak trochę przymało Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez kabe 2
pawelosinski83 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zacnie wyglądające wozidło pogratulować tylko... zazdraszczam hebli nooo i gwintu Grill i felga robią robotę iiiii pyk do obserwowanych 1
Rekomendowane odpowiedzi