Tomaszz Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Witajcie, wiem, że pewnie ta sprawa była już dawno wyjaśniona, ale niestety i tak nie znalazłem odpowiedzi. Trochę szukałem, ale bez skutku, a do jutra do południa muszę wiedzieć Mianowicie czy felgi od Audi RS4 lub bardzo podobne (bo z RS to tylko 18" i 19") występowały w 17 calach??? Do dzisiaj byłem pewien, że nie, ale trafiłem na tą aukcję: http://www.allegro.pl/item594961798_5x112_17_225_45_17_oryginal_audi_vw.html i gość twierdzi, że to są oryginały na 100% (tylko kapsle VW są nieoryginalne) i że mają nabite "made in germany" (zdjęcia środka nie może zrobić na razie) i występowały w A4. A ja w tym momencie mam mętlik w głowie :?: i nie mam pojęcia jak to w końcu jest. Siedzę w googlach już kilka godzin i nie mogę znaleźć żadnego dowodu, że takie felgi występowały w oryginale. Bardzo proszę pomóżcie. Pzd.
wentyl Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 no nie wiem czy to są ori ,ja wiem że rs to były 18 i 19 ,a ciekawe czemu nie może zrobić zdjęcia środka ,może sie boi że to nie ori :mysli: :gwizdanie:
Tomaszz Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 Nie może na szybko, bo są na samochodzie niby. W każdym razie odbiór osobisty, więc nim pozbędę się pieniążków to na pewno dokładnie to sprawdzę (głównie czy mają numer) Zagrzałem się na te felgi nie miłosiernie, ale coraz mniej mi się chce wierzyć, że to są oryginały (że w ogóle takie istnieją w 17") w dodatku te jakieś badziewne opony... kto na takie oryginalne felgi zakładałby takie opony? Tak czy siak pytanie pozostaje czy możliwe, że te felgi są oryginalne?
Młody Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 no nie wiem czy to są ori ,ja wiem że rs to były 18 i 19 ,a ciekawe czemu nie może zrobić zdjęcia środka ,może sie boi że to nie ori :mysli: :gwizdanie: Sam sobie odp. nie ma 17 " oryginału RS tylko 19
Dibo Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Z tego co wiem to ori RS4 B7 nie było w 17". Poza tym popatrz na cenę z aukcji. W takich pieniądzach nie kupisz ori felg w takim stanie. Do tego jeszcze z oponami. A gość pewnie kombinuje z tymi zdjęciami.
Rafal_69 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Repliki i dodam do tego co koledzy wyżej napisali, że jak szukasz RS to niebierz 17 tylko wieksze, żeby niewygladało kondoniarsko :gwizdanie:
slepy Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 choćby i to były ORI to w tym rozmiarze ten zwór nie robi roboty, 19" to już jest , tak samo jak z MAM 8, od 18" dopiero fajnie wyglądają
Młody Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Ale jak mogą być 17 ori. RS 4 B7 ponieważ to taki wzór tam zacisk nie puści takiej felgi
Cineksik Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 100% replika, a gostek lub gostkowa robią ludzi w balooona
slepy Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ale jak mogą być 17 ori. RS 4 B7 ponieważ to taki wzór tam zacisk nie puści takiej felgi no dlatego piszę choćby, pozatym wyobrażacie sobie RS4 na 17" , niebardzo, nie patrząc już na to co pisałęś że hamulce nie puszczą
Tomaszz Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 Dzięki panowie za błyskawiczną reakcję i odpowiedź . Teraz sprawa jest dla mnie zupełnie jasna, niepotrzebnie się łudziłem ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i może jak się zasmakuje i przyzwyczaję do 17 to przyjdzie czas na 18... np. z RS
Rekomendowane odpowiedzi