Tokar333 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Witam, chciałbym poprosić o analizę logów mojego silnika. Chciałbym upewnić się, czy wyeliminowałem już większość niesprawności. Błędów żadnych nie ma, ale mimo wszystko chciałbym się upewnić. Niestety na stronce logi złączyły się ze starymi. Na benzynie logi były robione ostatnie, a na LPG przedostatnie 002+033 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub... 003+020 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub... 090+093 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub... 115+118 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub... Między logami za każdym razem były kasowane błędy. Z góry dziękuję
Łukasz13 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Logi na pb wyglądają poprawnie, może do pełni szczęścia brakuje pare g na przepływce, ale na tą chwile może tak zostac, lpg przydałoby sie strojenie. 1
Tokar333 Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 Wczoraj byłem na wymianie filtrów i regulacji gazu ... No nic, trzeba popytać o jakiegoś fachowca w okolicy. Przepływkę spróbuję jeszcze przeczyscic, a może te parę gram wróci Zostaje jeszcze się modlić, aby po płukance jakimś cudem wróciła kompresja i będzie można coś działać więcej więcej więcej Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi