Fish1991 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2020 Niestety dziś sprawdzałem i Login nie jest aktywny.Nie mogę również zrobić save. Na dole jest napisane że nie może się połączyć z urządzeniem. Wyłącz i włącz zapłon i spróbuj ponownie ba ba ba.
kamil-vag Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Connection Type ustawiłeś na K-Line?
kamil-vag Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 W ustawieniach kabla w menedżerze urządzeń w zaawansowanych można chyba jeszcze latency time zmniejszyć na 1...
Fish1991 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2020 tak. tam ustawiłem K-Line. W target (electronic control ) ustawiam 07 Kombi lub motor chyba i tez nie działa. Spróbuje przestawić latency time.
kamil-vag Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jak już 01 motor albo special functions i engine control unit...
Fish1991 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2020 kolejna nie udana próba. Słyszałem że w niektórych przypadkach to całkiem normalne że nie chce się połączyć.Z forum passata gość opisywał że wielokrotnie powtarzał próbę i za którymś razem się udało. mam ostatnie 3 pytania. 1 czy od takich prób połączenia się mogę uwalić licznik ? 2 czy VAG DASH będzie działał z moim kablem k+can ? 3 czy warto spróbować (jeśli kabel będzie działa ) zrobić to VAG DASHem.?
kamil-vag Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Ty nie masz bawić się licznikiem tylko sterownikiem silnika, ECU, to tam się wyłącza immo
Banan Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Vag dash can tylko z dedykowanym kablem działa Masz juz pin bo w ecu taki sam jak w zegarach jest ( immo3 ) - teraz możesz vcds zaadaptować nową pestkę Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Banan
Rekomendowane odpowiedzi