witux Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Jak i czym najtaniej pomalować brewki ? Czy wystarczy lakier zaprawkowy , czy spray, czy dorobić ? Jak to robicie ? Nie bede dawał taki mały element do lakiernika kod lakieru to: LZ9U/LZ9U
Gość spedyt Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 U lakiernika nie wyjdzie tak drogo W mieszalniach mogą dobrać lakier i zapakować w puszkę (spray) Na miejscu powiedzą też jakich podkładów używać
krykus Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 zapakować w puszkę (spray) To raczej nie jest dobre rozwiazanie, jesli bedzie wkiepskiej mieszalni. Ja tak zrobilem i sie zluszczyl - za duzo utwardzacza. Jesli chcesz samemu to robic proponuje, porzadna mieszalnie, ale chyba wyjdzie na tosamo u lakiernika. Masz jakiegos ktorego znasz to jedz do niego bedzie dobze i ten sam koszt.
Gość spedyt Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Dlatego napisałem lepiej odwiedzić lakiernika
wojtas-audi Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Przeciez to sa male koszta .... ja bym walil do lakiernika jesli chcesz miec porzadnie zrobione, jak nie, to waleczkiem se pomaluj
Gość Keżor Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 A4 - B5 - 2.8 V6 / 174PS , 245Nm zawias: KIT WEITEC ULTRA GT 55/30 ten silnik będzie cudnie pasować do brewek. i nie zapomnij o naklejce aluminiowej na wlew paliwa Brewki=żenada
schiller Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Brewki=żenada i wszystko na ten temat. jestem tego samego zdania.
Szewczenko7 Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Na Twoim miejscu sam bym to pomalowal zaden problemik
biedruch Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Brewki=żenada To Ty tak uważasz, na mojej nie wygląda to źle, mam stare reflektory bosch '98 i obiektywnie brewki dodają przodowi trochę uroku, to zdanie wielu osób, auto wygląda młodziej. Notabene nie należę do ludzi o "sportowych" gustach i z reguły podobają mi się rzeczy konserwatywne i klasyczne Jeśli sobie kupię reflektory do xenonów to ich pewnie nie założę, ale na dzień dzisiejszy jest ok :biggrin: + w ciemności po swiatłach trudniej rozpoznać że a4 jedzie:P
MARTiiii Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Każdy ma inny gust. Mi tam brewki też się podobają zwłaszcza na ciemnym kolorze dobrze wyglądają. Nie wiem jak wy malujecie. A może nie odtłuściłeś, zmatowiłeś/podkład, że ci się luszczy? Duzo rzeczy malowalem spraym na róznych powierzchniach i jakos sie nie luszczy. Porzadne lakiery ma Motip. Jak twój lakier nie jest jakims cudem to znajdziesz u nich - sklepy lakiernicze. Jak niechce ci się bawić to polakierowane tych brawek w lakiernii grosze będzie kosztować - powinno.
witux Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Opublikowano 28 Marca 2007 Czy to Audi wygląda źle z tymi brewkami ???
Gość spedyt Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Czy to Audi wygląda źle z tymi brewkami ??? Nie wygląda źle, a montaż brewek to twoja sprawa i nikt Ci nie może zabronić
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Czy to Audi wygląda źle z tymi brewkami ??? Nie no nie wygląda to źle. Nawet chyba pasuje. Zimą to chyba pomagasz drogowcom w odśnieżaniu
pre_pl Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 witux, według mnie to Audi co pokazałeś wygląda źle. Takie niby stylizowane na DTM, ale coś jakoś kiepsko to wygląda.
witux Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Opublikowano 28 Marca 2007 Czy to Audi wygląda źle z tymi brewkami ??? Nie no nie wygląda to źle. Nawet chyba pasuje. Zimą to chyba pomagasz drogowcom w odśnieżaniu Nie pomagam drogowcom bo to nie moje auto, dałem tylko przykład. Najlepiej to se kupić felgi 17" oponki 45 i mordę cieszyć, a w środku się wszystko trzęsie i szczególnie dobre rozwiązanie na polskie drogi z dziurami.
Gość Keżor Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 tylko to auto mi sie podoba z brewkami w tej Twojej fotce też wygląda nieźle z tym grilem ale ja bym wżyciu nie założyl do swojego brewek wolałbym dozbierać na badlook. [ Dodano: 28-03-2007, 21:34 ] Najlepiej to se kupić felgi 17" oponki 45 i mordę cieszyć, a w środku się wszystko trzęsie i szczególnie dobre rozwiązanie na polskie drogi z dziurami. nareszcie zrozumiałeś o co chodzi
Rekomendowane odpowiedzi