MichaelAngelo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Utknąłem w samochodzie , problem jest taki ze nie mogłem odpalić wiec podłączyłem prostownik odpaliłem i pojechałem teraz wsiadam i chce odpalić a ekran się nie zapala i nie kręci rozrusznik wogole tzn po przekręceniu kluczyka kontrolki się pała ale nie ekran , co robić , mam wracać na holu czy kolega z kablami rozruchowym wystarczy czy może z popychu ewentualnie jakiś bezpiecznik ,nie mam pojęcia i siedzę i czekam na info Edytowane 22 Czerwca 2020 przez MichaelAngelo
hawlik Opublikowano 22 Czerwca 2020 Opublikowano 22 Czerwca 2020 witam, miałem podobnie jakiś czas temu, u mnie padł rozrusznik i kable nic nie pomogły, jedynie na popych mi zapalił
MichaelAngelo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2020 Tylko na popych ? Nie mam za bardzo jak bo jestem sam i jest to parking nie ma miejsca jak puszczę ręczny to kilka metrów mogło by się udać a jak nie to już musiałby być hol wiec zamiast tak to wole kablami rozruchowymi może się uda ?
AndrzejK. Opublikowano 22 Czerwca 2020 Opublikowano 22 Czerwca 2020 11 minut temu, MichaelAngelo napisał: wiec zamiast tak to wole kablami rozruchowymi może się uda ? No ale (jeżeli) jak masz padnięty rozrusznik to kable nic nie dadzą.... Odpalanie auta na "pych" to też słaby pomysł....
MichaelAngelo Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) To co pozostaje laweta albo hol? i co rozrusznik do wymiany? Moze kupić rozrusznik i wymienić na miejscu da się ? Edytowane 22 Czerwca 2020 przez MichaelAngelo
MichaelAngelo Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2020 I okazało się ze to akumulator padł wystarczyło odpalić kablami rozruchowymi
Rekomendowane odpowiedzi