Mukade93 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) kolejna zabawa przy exie, palce po dzisiejszej robocie ida na l4 do chorwacji srodkowy glosnik juz dziala, 5 minut roboty dzieki pilotowi bo slyszalem ze wiele osob mialo problem kabel przeprowadzic dokonczenie uszczelek wypelnione pianka nakladki chrom wpadly na pedaly no i ostatnia zabawa, montaz czarnego srodka sport, boczki schowek oslona pod kiera dodakowo wpadly klamki wzor rs no i wygluszanie drzwi i boczkow Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez Mukade93 1
Mukade93 Opublikowano 5 Października 2022 Autor Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) udało sie wkoncu znalesc skad mam dziwne pojedyncze stuki przy mocnym hamowaniu/przyspieszaniu czy jak skrecam kolem na postoju, okazala sie luzna sruba trawersa co trzyma sanki i lape skrzyni, kolejna pamiatka po nieudolnym warsztacie ktory robil turbo i sprzeglo ... tutaj widac sklady jak to pracowalo wygluszanie nadkoli przod, kolejna poprawa w ciszy, moze na nowy rok za tyl sie wezme i montaz wiazki oswietlenia drzwi, okazalo sie ze musialem przerabiac kostki od przyciskow szyb bo nie pasowaly, ponoc do 03 roku byly inne w sumie takie same jak od kierowcy, dobrze ze wiazki nie zakleilem pianka nie moglem byc gorszy od pewnego grupowicza to rowniez zalozylem projektory drzwi, ale nie sa one z ASO tylko z ALEdrogo Edytowane 8 Października 2022 przez Mukade93
george Opublikowano 5 Października 2022 Opublikowano 5 Października 2022 5 godzin temu, Mukade93 napisał: nie moglem byc gorszy od pewnego grupowicza to rowniez zalozylem projektory drzwi, ale nie sa one z ASO tylko z ALEdrogo W takiej sytuacji nie masz co pokazywać się na mieście... 2
karolek_ust Opublikowano 5 Października 2022 Opublikowano 5 Października 2022 42 minuty temu, george napisał: W takiej sytuacji nie masz co pokazywać się na mieście... Tylko z ASO i w ASo montowane inaczej się nie liczy
Damjan Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 Piękna ta B7 ze stajni Seata Dużo rzeczy już zrobione i pewnie jeszcze drugie tyle czeka w zanadrzu. Auto zacnie się już prezentuje i zapewne wyróżnia się na codzień bo raczej dużo exeo po Polsce nie jeździ. W mojej okolicy do tej pory widziałem 2 takie auta. Leć dalej z projektem, będzie co obserwować, powodzenia
ELLIOTT Opublikowano 9 Października 2022 Opublikowano 9 Października 2022 11 godzin temu, Damjan napisał: Piękna ta B7 ze stajni Seata Dużo rzeczy już zrobione i pewnie jeszcze drugie tyle czeka w zanadrzu. Auto zacnie się już prezentuje i zapewne wyróżnia się na codzień bo raczej dużo exeo po Polsce nie jeździ. W mojej okolicy do tej pory widziałem 2 takie auta. Leć dalej z projektem, będzie co obserwować, powodzenia od groma jest w pl na ulicy.
Mukade93 Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Opublikowano 7 Lipca 2023 (edytowane) W dniu 8.10.2022 o 23:07, Damjan napisał(a): Piękna ta B7 ze stajni Seata Dużo rzeczy już zrobione i pewnie jeszcze drugie tyle czeka w zanadrzu. Auto zacnie się już prezentuje i zapewne wyróżnia się na codzień bo raczej dużo exeo po Polsce nie jeździ. W mojej okolicy do tej pory widziałem 2 takie auta. Leć dalej z projektem, będzie co obserwować, powodzenia zawsze cos sie znajdzie do glowy tylko trzeba miec czas i checi, przez ostatni czas sie troche porobilo -oslony szyn foteli z audi -metalowa oslona silnika i skrzyni bo ori sie zgubila na a1 podczas zimy -voltomierz + 2 ladowarki usb zamiast zapalniczki -haki na siatki w bagolu -podswietlane kratki nawiewów + przyciski licznika bo w exeo z tym pozydzili ... -pomalowanie dokladki i wszystkich kratek na czarny polysk, przyokazji pozbylem sie ramki na tabule z przodu by ja wyzej powiesic i przy okazji wpadly zarowki w kierunkach te ala chrom bo przeszly -pomalowane napisy opon i wlepy na felgach -nakladki na rygle zamka -wymiana uszczelki pokyrywy zaworow na ori+ czyszczenie dekla i wymiana oringow wtryskow -nowe w lepszym stanie listwy s line czy sport line jak to tam w seacie zwa - w miedzy czasie wpadlem na zlot seatow i nawet 1 konkurs wygralem -ostatnio ktos oklejal listwy ala flokiem, ja na probe okleilem wneki kieszen tak jak to w sumie w audi jest w drzwiach seat znow pozydzil -na koniec wpadly lampy tyl led, udalo sie tez dorwac mce pod nie zeby problemow nie bylo moze zaniedlugo wezme sie za wygluszanie bagola, spoiler na klape narazie idzie w odstawke ..., zobaczymy co innego wpadnie do glowy Edytowane 5 Grudnia 2023 przez Mukade93 2
Mukade93 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) wygłuszanie auta zakonczone, bagol zrobiony oklejenie cup holdera w lokciu, orzynajmniej juz nie skrzypi listwy progowe chrom wizyta u Piotra Bel bo plecionka miala dosc rwanie michy i wymiana smoka nowa folia na listwy, miala przyjsc czarna przyszla szara, na zdjeciach wyglada jakby roznicy nie bylo ale jest roznica i narazie zostanie i woskowanie i ostatnie zdjecie jesienne na zakonczenie roku i chyba tyle na ten rok, na nowy czas pokaze Edytowane 5 Grudnia 2023 przez Mukade93
afroo. Opublikowano 5 Grudnia 2023 Opublikowano 5 Grudnia 2023 W dniu 7.07.2023 o 18:23, Mukade93 napisał(a): metalowa oslona silnika i skrzyni bo ori sie zgubila na a1 podczas zimy Jak to leży? Dobrze pasuje? Ciężkie te blachy? Te ori plastikowe osłony mam już powyginane i obwisłe, muszę pomyśleć co z tym zrobić.
Mukade93 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 godziny temu, afroo. napisał(a): Jak to leży? Dobrze pasuje? Ciężkie te blachy? Te ori plastikowe osłony mam już powyginane i obwisłe, muszę pomyśleć co z tym zrobić. ciezka to tam nie jest, pasuje idealnie tylko do kazdej sruby musialem dac podkladke sprezynujaca bo sie czasem odkrecaly, jedynie samemu ciezko ja zdjac/zalozyc bo jest nieporeczna
afroo. Opublikowano 5 Grudnia 2023 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Dzięki za info. Dobrze to wgląda. Gdzie kupowałeś?
Mukade93 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2023 https://allegro.pl/oferta/oslona-silnika-aluminiowa-alu-seat-exeo-08-13-14803984883?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_czesci_czesci-samochodowe_pla_pmax&ev_campaign_id=17996333742&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAsburBhCIARIsAExmsu4L5t5gG6V50j-o2xk8xBMtl43fALu9uV08xBAVDVtbEIu6q8obp1AaAnK1EALw_wcB 1 1
Mukade93 Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca wpadła mała sciema tylnych lamp na kierunki i cofki, schowek na bryle za cykorlapke, okjelony resztka floku reczny, wzorek na stacyjke z pozycja klucza, wlecial tez fmic 180, spoiler z maxtona z b7, wielowahacz z reguma i na koniec custom kierownice powietrza pod fmic bo zderzak ma szerszy wlot niz w a4
Rekomendowane odpowiedzi