J E L I T O Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam. Właśnie pojawił się nowy problem z autem. Wyczerpał się akumulator i zakręciłem rozrusznikiem. Efekt dokładnie co 10 min świeci kontrolka AIRBAGu. Wystarczy wyłączyć zapłon i znowu włączyć i już nie świeci na 10 min. Byłem u największych magików robili z kompem co mogli, stałem przy nich 5 godzin. I dalej nic. Jestem załamany tymi Audicami.[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 23:00_________________________________________________czy może mi ktoś pomóc lub chociaż podpowiedzieć?
Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 ale masz Wojtek pecha z tym autem , kurde aż mi żal Ciebie ,tyle kasy i non stop coś.
J E L I T O Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 w bmw jest wszystko proste, a Tu ... masakra. Poprostu przekręcilem zaplon na wyładowanym aku , i juz następny problem..[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 15:27_________________________________________________ku..a mać!!!!!! to masakra jakaś.
J E L I T O Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 błędy opisze mniej więcej Wywala że : 1.W sterowniku poduszki jest nieprawidłowy nr nadwozia 2.brak komunikacji ze sterownikiem immobilajzera, sporadycznie komunikaty te pojawiają się razem, za każdym razem po skasowaniu błędów.[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 22:13_________________________________________________dodam że dopasowanie nic nie zmienia. Acha i dzięki za wypowiedzi
Sady Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Jak nikt tam nie da rady to trzeba bliżej stolicy z tym. A wsadzany był inny sterownik AIRBAG?
J E L I T O Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 nic nie było wsadzane, chcę uniknąć rozbebeszania tunelu środkowego i deski, bo podobno tam się znajduje [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 22:33_________________________________________________Może jeszcze ktoś coś wymyśli bo jestem w kropce.
skalarx Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 nic nie było wsadzane, chcę uniknąć rozbebeszania tunelu środkowego i deski, bo podobno tam się znajduje [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 22:33_________________________________________________Może jeszcze ktoś coś wymyśli bo jestem w kropce. pogadaj z szogun0, może zaglądnie ci VAGiem na niedzielnym spocie. Tylko i Ty i On musielibyście zasilić niedzielnego spota swoją obecnością
J E L I T O Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dzieki za info. Napisałem do Niego. Zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi