dritzdeurden Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Mam od niedawna problem z obrotami silnika i nie jest wazne czy jade na benzynie czy na gazie zawsze to samo tzn. 1. w czasie jazdy po wrzuceniu na luz obroty mi nagle podskakuja do około 3000 tys na jakies 4 sekundy po czym spadaja i się stabilizuja 2. mam dziwne wrazenie ze auto mnie ciagnie ja nie dodaje gazu lub wrecz hamuje a on mnie ciagnie do przodu pomaga tylko wrzucenie na luz Niedawno robilem sam adaptacje przepustnicy metoda bez Vaga i nie wiem czy przypadkiem to nie wpłynęło na zachowanie silnika.
nike21 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 masz cos z przepustnica albo z silniczkiem krokowym... najlepiej podpiac VAGa i sprawdzic
wampir Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mam to samo i błędy: 00561 Kontrola dodawania mieszanki (Regulacja składu mieszanki) 01259 Obwód pompy paliwa ? J17 (Przekaźnik pompy paliwa - J17) 16486 P0102 Masa lub poziom obwodu przepływu powietrza ? niskie wejście[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 21:57_________________________________________________Po wyczyszczeniu błedów porwocił błąd 00561 Kontrola dodawania mieszanki (Regulacja składu mieszanki)
dritzdeurden Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Przeprowadziłem jeszcze raz adaptacje przepustnicy metodą bez vaga i narazie hula bez falowania, mam nadzieję że na dłużej :gwizdanie:
xxl111 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam !!! Jak sie robi adaptacje przepustnicy? Mam problem z falujacymi obrotami po odpaleniu na zimnym silniku. Moze ta adaptacja cos pomoze. Pozdrawiam !!!
wampir Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 czujnik temperatury, którego koloru ?
GRazny Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam !!! Jak sie robi adaptacje przepustnicy? Mam problem z falujacymi obrotami po odpaleniu na zimnym silniku. Moze ta adaptacja cos pomoze. Pozdrawiam !!! http://www.a4-klub.pl/smf/adaptacja_przepustnicy-t3904.0.html;
Rekomendowane odpowiedzi