kamil1124 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Te końcówki chyba są źle założone? Jedna jest dłuższa częścią od góry a druga od prawej strony?
Muskel1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Teraz, rafalpe napisał: nawet się nie odzywaj bo za moment pan adwokat przywoła Cię do porządku wersji ULTRA nie można krytykować Oj kolego, daj sobie spokój. Naprawdę.
Muskel1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 4 minuty temu, kamil1124 napisał: Te końcówki chyba są źle założone? Jedna jest dłuższa częścią od góry a druga od prawej strony? Myślę, że nie doszły do końca do krawędzi i być może należy je jeszcze lekko obrócić. Niestety słabo widać na tej fotce. Musi wstawić lepszej jakości i może z innej perspektywy (lekko z boku).
pelonek1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Teraz, rafalpe napisał: a dopiero każdy mu wciskał, że montażu końcówek po prostu nie można wykonać źle a tu niespodzianka hahaha Poprawi i będzie dobrze, ważne że coś spróbował zrobić sam, ja to szanuję i to bardzo mocno. 1
BLENDEK Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 13 godzin temu, NelsonPL napisał: Końcówki wydechu. nie no tera to porządny fest komin je 1
Michu1996 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Przez to szydzenie to nabijacie koledze tylko posty @Muskel1 zgadzam się z Tobą w 100 %
karolek_ust Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 I Aso zrobiło źle, a przecież to zaufany i wiarygodny serwis. A nie wiedzą że końcówki są pod odpowiednim kątem montowane.
Barti_ Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) 52 minuty temu, karolek_ust napisał: I Aso zrobiło źle, a przecież to zaufany i wiarygodny serwis. A nie wiedzą że końcówki są pod odpowiednim kątem montowane. Karol, przecież pisał kilka postów wcześniej, że montował sam.. jak to się mówi: "pierwsze koty za płoty". @Muskel1 Już Ci to mówiłem kiedyś, ale powinni Ci postawić pomnik za cierpliwość do takich ludzi. Można się śmiać z gościa (sam to robiłem), że kupuje oryginalne, że uważa, że chińskie to badziew, ale gość zrobił coś w końcu sam i w dalszym ciągu znajdzie się jakiś jeden "udany" z drugim, którzy będą z niego szydzić. @rafalpe jak masz takie ciśnienie to radzę wrócić na forum A6 albo Passata może tam zejdzie Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Barti_
Muskel1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 31 minut temu, Barti_ napisał: @Muskel1 Już Ci to mówiłem kiedyś, ale powinni Ci postawić pomnik za cierpliwość do takich ludzi. Tak, pamiętam Oj nie wiem o co niektórym tu biega, wszyscy jesteśmy tu by dzielić się pasją i doświadczeniami, pomagać sobie lub krytykować bo każdy ma swój własny gust czy zdanie. Nie ma w tym nic złego, dopuki wzajemnie się będziemy szanować i wyrażać krytykę nie ubliżając nikomu.
Michu1996 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Dokładnie tak , forum jest po to żeby sobie pomagać , a nie szydzić i śmiać się z innych ...
R4xx Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) @NelsonPL to człowiek, którego pasjonują kosztowne zakupy w ASO i popijanie tam kawki. Nie lubi zamienników i wyrobów o "chińskiej" jakości o czym otwarcie pisze nie obrażając przy tym nikogo. Może drażnić niektórych sposobem swoich wypowiedzi, ale.. nie rozumiem dlaczego chłop jest za to gnębiony Niech dba o swój samochód jak potrafi najlepiej i szacun mu za to jak każdemu z Was. Dla mnie zaplusował udaną lub mniej udaną próbą samodzielnego montażu końcówek wydechu. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez R4xx
Michu1996 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Teraz, R4xx napisał: @NelsonPL to człowiek, którego pasjonują kosztowne zakupy w ASO i popijanie tam kawki. Nie lubi zamienników i wyrobów o "chińskiej" jakości o czym otwarcie pisze nie obrażając przy tym nikogo. Może drażnić niektórych sposobem swoich wypowiedzi, ale.. nie rozumiem dlaczego chłop jest za to gnębiony Niech dba o swój samochód jak potrafi najlepiej i szacun mu za to jak każdemu z Was. Dla mnie zaplusował samodzielnym montażem końcówek wydechu. Niby każdy się śmieje z kolegi , a drugiej strony wątek o jego aucie ma już 8 stron
R4xx Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Teraz, Michu1996 napisał: Niby każdy się śmieje z kolegi , a drugiej strony wątek o jego aucie ma już 8 stron Może jest w tym jakiś sposób Jutro też pojadę sobie kupić nakładki na pedały w ASO 1
NelsonPL Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Nakładkę wystarczyło odrobinkę obrócić i ładnie doszła... Na chamskie zaczepki nie odpisuje. (szkoda mi na to czasu) Jeśli ktoś szydzi i obraża to sam pokazuje ile ma kultury w sobie. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez NelsonPL 1
pelonek1 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 5 minut temu, NelsonPL napisał: Nakładkę wystarczyło odrobinkę obrócić i ładnie doszła... Dawaj zdjęcia jak to teraz za dnia wygląda.
NelsonPL Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2021 Będą fotki jak zamontuje nakładki na pedały i projektory do drzwi.
Muskel1 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Przy montażu nakładek podgrzej je trochę opalarką albo suszarką, zrobią się mięciutkie i będzie łatwiej wcisnąć na pedały Tylko nie smaruj ich przypadkiem czymś, one właśnie ciasno muszą wchodzić żeby się nie ześlizgnęły.
NelsonPL Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Rozumiem - dzięki. Projektorki to już prosta sprawa. (minutka roboty) Edytowane 26 Stycznia 2021 przez NelsonPL
Muskel1 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 25 minut temu, NelsonPL napisał: Rozumiem - dzięki. Projektorki to już prosta sprawa. (minutka roboty) To czekamy na fotki
Rekomendowane odpowiedzi