Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi e-tron liderem segmentu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szkoda że najważniejszej kategoii nie oceniali i wyróżniali czyli zasięgu jaki może pokonać na jednym ładowaniu bo tu z 379km raczej nie byłoby wyróżnienia:polew: 

e-tron liderem, chyba w ilościach ładowania:polew::polew:

Edytowane przez Muskel1
Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać, ale Audi raczej dopiero zaczyna przygodę z elektrykami. Ja osobiście czekam na E-trona GT, bo jestem ciekaw tego auta ;)

Opublikowano

No niestety, taka prawda. Tu muszą sporo wysiłku i wiedzy włożyć by dorównać konkurencji, przynajmniej pod tym jednym (najważniejszym) wzdlędem. 

Opublikowano

Hmm mnie sie wydaje, ze oni troszeczke inaczej podeszli do tematu. Wydaje mi sie ze w etronie nie ma kompromisow. Duzo bajerow elektrynczych itd. a to niestety prad bedzie wpieprzac (zeby nie bylo - zgadzam sie ze zasieg sredni). U takiej tesli cos juz kosztem czegos jest :)

Opublikowano

A Tesla nie ma bajerów?

Bez przesady. Nie sa w stanie dorównać na dzien dzisiejszy i tyle. 

Opublikowano

A jak z jakością wykonania Tesli w tej chwili? Bo wiem, że szału nie było i klienci odbierali auta ze specjalnymi zestawami do mierzenia szczelin w aucie :doh: 

Opublikowano

No niestety tu Tesla sie nie popisała i tak jest chyba nadal. 

Opublikowano

Taka to prawda jest, że zawsze goni się tego pierwszego.

Opublikowano

2:03 min

Range 446 km :polew: chyba w snach inżynierów z Ingolstadt 

Opublikowano

Co by nie mówić - wizualnie prezentuje się dobrze.

Ale nie wiem co myśleć o dźwięku z 0:45. Jak zabawka albo jakby w oddali przejeżdżał samochód :decayed:

Opublikowano

Turla się już trochę ich po Norwegii , 90% z zewnętrznymi lusterkami klasycznymi .:guma:

Opublikowano
E.AUTOKULT.PL

Elektryczna rodzina e-tron nie cieszy się w Polsce olbrzymim zainteresowaniem, ale sytuacja prezentuje się zupełnie inaczej w pozostałych krajach Europy. Audi chce, by przynajmniej połowa gamy...

Opublikowano

od pewnego czasu obserwuje tą firmę:

WWW.LUCIDMOTORS.COM

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...