Skocz do zawartości
IGNOROWANY

"Spoty w Siedlcach, parking Polimex-Mostostal, zapraszamy!!!"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potelepotała się....

• Odpowiedzi 4.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Potelepotała się....

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
:D całe szczęście nie potrzebuje jej dla siebie ;) moja gwizda że kark prostuje :)
Opublikowano

no ja myślę :decayed:

Opublikowano

witam mam pytanko czy jest gdzies w naszych okolicach takie cos gdzie przekladaj angliki np??

Opublikowano
Opublikowano

potwierdzam :decayed:

Opublikowano

Kuźwa przeklinałem forum, że mejle nie dochodzą

A tu niespodzianka

tenbit.png

Opublikowano

gadałem chwilę z kolesiem i efekty jego pracy będzie można zobaczyć dopiero w marcu.w ciągu ostatniego miesiąca przejechał wszystkie ulice w mieście poza nieutwardzonymi.i nie wiem czy mu zazdrościć czy współczuć

Opublikowano

dzisiaj tez go widzialem ale juz z folia na antenie, innym razem jezdzil z odkryta :)

---------- Post dopisany 28-05-2012 at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2012 at 19:25 ----------

:whistling:

---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

:whistling:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

ma ktos polerke pozyczyc?

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ----------

ma ktos polerke pozyczyc?

Opublikowano

troche duze obroty jak na polerke mazna by bylo przypalic lakier

ja szukalem pneumatycznych, tez nie sa glupie, reduktor do sprezarki i mozna miec oborty jakie sie tylko chce, a raz na rok mozna by bylo spolerowac auto

Opublikowano

Ma regulacje obrotów....

Opublikowano

900 to w sumei nei duzo, czytalem na opinie a tam bylo ze min ma 1500, wiec taka jest ok

Opublikowano

Szmatę w dłoń i pojechał, wymyślają takie durackie maszyny, bo siły w rękach nie mają...

Opublikowano

min prędkość na polerce powinna być w granicach 600 do 800 na minute ale te i tak tylko do rozprowadzenia pasty się używa

Opublikowano

polerka moze w natepnym miesiacu, dzis zamowilem interfejs na bluetooth zeby diagnozowac auto na komie :) zobaczymy jak to bedzie dzialalo

---------- Post dopisany at 14:58 ---------- Poprzedni post napisany at 14:57 ----------

ELM327 Bluetooth MINI ELM 327 BT OBD2 PL NOWOŚĆ (2352859849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ----------

---------- Post dopisany at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:59 ----------

a tu jeszcze dodatek do tego programu Torque na androida - torque track recorder